![]() |
Cronet i GPRS
Eh ovako ....
Došlo vrijeme da se moja malenkost preko BT moba spoji na net. Doduše mob je još uvijek kod starog / uskoro bivšeg / vlasnika. Pa me sada zanima ako treba zvati neki poseban broj da se pristupi netu preko GPRS-a. Uređaj se btw. spaja na mob preko bluetootha. Gledal sam na Cronetu - ali informacija takovih NEMA, a ne da mi se zvati službu za patnike :rolleyes: Pa tak ako netko zna - nabacite koju informaciju ;) |
Google: GPRS + hinet
ma postao ti link al' stranica je malčice sumnjiva pa da me ne banaju :D Oh... pa ti si moderator... :clap: Napiši naslov u google-u pa te treći link te fura na pravo mjesto... |
Re: Google: GPRS + hinet
Citiraj:
Daklem .... obzirom da si RAK-ova desna ruka ( jesi zaposlen ha :D ) i još k tome si dobar s mojom malenkošču, Mitzeka da i ne spominjem :rolleyes: ..... teško da bume te banali sam tak :beer: Ipak .... ovakove stvari, ako se moraju, se riješavaju preko PM-a. Daleko od očiju javnosti :smoke: P.S. Nabacil u Google i došo do Taiwan stranica koje nemaju veze s ilegalnim :eek: Dapače ..... sve je popračeno slikicama i samo je objašnjeno KAKO - daklem savršeno legalna stranica :beer: |
Re: Re: Google: GPRS + hinet
Citiraj:
No bitno je da radi... a link sa GPRS postavkama ode u PM :beer: |
Re: Cronet i GPRS
Citiraj:
|
Re: Re: Cronet i GPRS
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Cronet i GPRS
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: Cronet i GPRS
Citiraj:
Samo ... čekam povoljan trenutak - kad svijet najmanje očekuje - BAM pošast, drugi dio :D Ah ... zaboravi - RAK lock topic, ovo je otišlo debelo u vode bez smisla :rolleyes: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31. |