![]() |
GTA3 ma jeli moguće da onoliko trza?
Jučer mi prijatelj dobacio 2 CD-a tog GTA3.Reko sam sebi:
Nisam zaigrao ništa cijelo ljeto idem malo sad. I pokrenem igru ono 800*600 ko i većinu ostalih ali ono strava.. auto jedva ide ,ne prođe ni sekunda a da ne zapne i ništa mi nije bilo jasno kad sam pogledao sistemske zahtjeve u READMEU u kojem piše preporuka konfa ispod gige.:confused: Onda sam bio strašno ljut jer s takvom grafikom igra izgleda čisto sranje. Ali poslije sam spoznao da sam ja u biti sretnik jer na nekim forumima ima ljudi koji imaju xp 2000+ sa GF3 i ne mogu igrat preko ove reze. Globalno gledajući kod im je čisto sranje drugog razloga za ovakvo trzanje nema:rambo: Kakva su vaša iskustva? |
Re: GTA3 ma jeli moguće da onoliko trza?
Citiraj:
800x600x16 - leti ko zmaj s ugradjenim raketnim pogonom 1024x768x16 - iasto ko kod 800x600 jedino zajebava oko 10 sekundi kad predjem iz jednog u drugi dio grada (preko mostova, ne u drugi kvart :D) i igra ima odlicnu grafiku kad pogledas koliko je velika, lako pucacinama imati ultra super grafiku kad su ima mape na 200 m2 |
a znači ništa od xp-a?
krpiš staru kantu jeli greg?:beer: |
Citiraj:
|
Re: GTA3 ma jeli moguće da onoliko trza?
Citiraj:
|
¸Ma nemam pojma probat ću nešto
|
Citiraj:
|
mislim da bez nekih novijih nebi mogao ni igrati....ja sam imao neke 28.nesto i dok nisam stavio 29.xx nisam mogao igrati, sve je bilo ko pokriveno sivom maglom....nije bas fora vjerujete, nisam vidio prst pred nosom
|
Citiraj:
|
Driveri su 29.xx ne znam točno koji.
Ali igra radi bolje u 800*600 nego u 640*480 što je u krajnju ruku čudno |
Citiraj:
ako tebi nije odi na neki tecaj o tome kako funkcionira moderni pc :D |
Evo, probat cu ovaj vikend kak radi s Parheliom, pa vam javim.
hehe |
cuj, mora raditi glatko a detalje ionako neces dobiti (mislim da nemozes ni broj FPSa dobiti u igri)
fora mi j ebilo gledati kako ide na dual xeonu 1,5 i 256 ramas tnt2.......sve ide super glatko, nema trzanja ali je totalno suporeno, ko kad pokupis onu drogu u igri (ili pokupis nesto u stvarnosti pa ides igrati igru :D :D :D) |
Citiraj:
|
Citiraj:
znam da igre nekoriste dva procesora, rijetko sta ih i koristi..... poanta svega je bila da si mozes zabiti brz cpu i dosta rama u dupe ako nemas graficku, neki ljudi vjerovao ili ne to i dan danas neshvacaju |
Citiraj:
|
Citiraj:
On će meni držat lekcije...:gringo: |
Citiraj:
Ja sam jučer odigrao jedan level GTA3 na PS2 i mogu reći da je grafika puno ljepša na njemu nego kod mene doma ali da je igrivost bolja nije.:rambo: |
Citiraj:
tebi mora da je bas coll otici do one ex/inport garaze i nemoci skoro procitati popis sta moras nabaviti :D |
Hehe, kupio sam novu graficku (vidi sig:) ) i sad konacno mogu igrati GTA kak spada:D :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
jesi ti fakat digo proc sa 600 na 1ghz ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i da cooler ko kuca :D |
Cooler je Taisol CGK742092, lijepi veliki hladnjak s malim ventilatorom, kostao me nekih 550 ATS.
|
Evo link ako nekoga zanima...
www.taisol.com/cgk742092.html |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:06. |