![]() |
Utorrent Problem
Ovako, imam problem sa ova 2 programa....
skino sam bittorent i uradio sve postavke, sve sto sam naso na netu: - postavke sa firewallom, sa dodavanjem na listu exceptions, dodavanjem service bittorrent i svh postavki - priobao sam i iskljuciti firewall i Nod32 i opet nista.... Isto tako je problem i sa uTorrentom... Konfa je: WinxpPro2003+Sp2 Nod32 pre je bio WinXp Media Centar 2005 + Sp2 da li je mozda problem u tome sto su mozda neki filovi ostali od pretodnog win-a. kada sam instaliro xp2003 obriso sam particiju na kojoj je bio MC2005, tako da mislim da nebi trebalo nista da ostane... Pa ako neko zna u cemu je problem neka pise... |
ELF ajde provaj malo bolje objasnit problem ;)... PS. konfa ti nikako ne moze bit WinxpPro2003+Sp2 i NOD32,napisi komponete koje imas odnosno ispuni opciju "Moj komp"
|
A otvaranje porta u modemu?
|
Citiraj:
Posto zivim u irskoj, imam broadband sa paketom od 2Mb... Znaci max brzina skidanja je 210Kb/ps Kao sto sam reko na laptopu imam vistu i na njemu radi u torrent. |
Manufacturer:
DIXONSXP Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz (2 CPUs) Memory: 2Gb RAM Hard Drive: 314 GB Total Video Card: Radeon X1650 Series Monitor: Plug and Play Monitor Sound Card: HD Audio rear output Speakers/Headphones: Logitec 2x10w, Logitec Subwoofer 30w Keyboard: USB Root Hub Mouse: USB Root Hub Mouse Surface: Trust Laser Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Service Pack 2 (2600.xpsp_sp2_qfe.070227-2300) |
ELF jesi otvarao portove u routeru za utorrent?Nadi tu na ovoj stranici http://portforward.com/english/route...outerindex.htm tvoj router i vidi kako ide otvaranje portova...
|
komp i laptop su spojeni na isti router i na laptopu radi na kompu ne...
to me buni i pre laptopa nije hteo da radi.,.. |
i niko nista nezna
|
hvala na pomoci al nista nije pomoglo...
|
Cek u cemu je opce problem ;)? Nece skidat, nece se pokrenut ili ?
|
|
krene skidat i posle par sekundi izbaci error ko sto je na slici
|
Da nije problem u samom torrentu? To sa svim torrentima tak?
|
sa svim torrentima...
inace, stvar resena... promenjen je DNS i skida max... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:46. |