![]() |
Da li ste se žalili na T-COM-ov račun za 10. mjesec? (anketa)
Evo čisto da vidimo koliko se ljudi žalilo na račune t-coma zbog neispunjenih obećanja oko podizanja brzine i naplate brzina koje niste koristili.
:respekt: Odgovorite sa Da, ako se još uvijek niste žalili ali namjeravate. |
pošto je rok ako se ne varam DO 15.11. nema mislim nikakve osnove da se ideš žalit za račun...
|
Ja nisam jer mi je doslo 0.83 kn racuna:D
|
Citiraj:
|
Šta ću se žaliti, kome? :rambo::finger::wtf::suicide::grrr:
Dođe račun na kojem piše 8 Mbita, a neću ih vidit do NG :fuming: Da je rok do NG opet ništa nebi dobio. Mat...-Vam-***...-Lopovsku :puke: |
Cek ne shvacam ... ista je cijena za 3 i 8 mbita ... tj, imate 3mbita a nisu vam digli do 8 ... i koji je sad smisao zalbe kad je cijena ista ... jedino sad da je netko rekao da zeli da ima do 8mbita, a bio je na brzini 1(2)mbita i jos mu nisu podigli a naplatili, to je druga prica ... ali se zaliti za racun oni kojima je sa 3 na 8 trebalo biti ... besmisleno, barem po meni...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a daj mi osvježi memoriju pa reci koliko si plaćao za 3 a koliko ćeš plaćat za 8? :rolleyes: |
Citiraj:
3 mbita spada u DO 8 mbita ergo, nema se razloga zaliti jer zalba nema ni pravne ni moralne vrijednosti niti osnove |
mislim da sa onim "do 2"nema sanse da prihvate zalbu ,do 8 vrlo vrlo tesko
mada bi se za one koji su trazili povecanje brzine sa 1 na 3 a nisu dobili 8 to moglo svrstat pod prijevaru jer je motiv za trazenje povecanja - bio je "do 8".ali za one koji placaju "do 16",a dobijaju 5 bi trebalo biti sve jasno i po logici stvari a i po njihovom cjeniku,mada dosadasnje iskustvo nas uci da i kad nije "t-com je uvijek u pravu" |
Sva sreća da nisu u račune stavili "do 100mb", pa naplatili 1000kn, a pustili nam 3.
Jer, po toj logici, ni tada ne bi imali pravo žalit se, obzirom da i 3mbit upada u onu "do 100". |
Citiraj:
|
Samo da se zna da je na Internet racunu naznaceno "Pretplata za 2/256". Ne pise ono "DO 2..." Prema tome, postoji osnova za zalbu!!!
|
Isuse i majko, pocnite se baviti necime... :rolleyes:
|
a eto, j*** nas u zdrav mozak, ali sam u uvjerenju da sa pravne strane im ništa ne možemo... :(
|
Sa pravne strane morate imati UGOVOR za 8mb, a kako to niko nema, sve pada u vodu, a tako i ovaj thread.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |