![]() |
koliko traje jamstvo vaseg CORSAIR napajanja?
kupio sam prije cca pol godine corsair HX-520, dobio 5 godisnje jamstvo, toliko mi nevjerojatno zvuci da se sve bojim jel to istina...
pa me zanima koliko ste vi koji imate corsair napajanje dobili jamstva? ja sam svoje kupio u optimum-u, tada ga nitko drugi u ZG nije niti imao ako se ne varam (mislim nitko drugi od ducana) :care: hvala |
Heh, pa piše ti na računu... DA, 5 godina! Nećeš ga toliko dugo ni imati.
|
Svi imamo 5g jamstva.
Vjerojatno si mislil pitati tko je dobil 5g garancije na racunu iz ducana u kojem je kupil? I alpha-m daje 5 god. |
:stoopid: Alpha-M ima Corsairova napajanja?
|
Citiraj:
Tak su nabavili i zamzunga T166. Deckima :chears: |
Eo baš mi juggernaut reče da su dostupna (po narudžbi dolaze za 5 dana), baš budem navratio, pošto prolazim svaki dan pored njih :)
|
OT (al posto je ionako sve u temi receno.. :D)
@razer.. ma decki su super, nabavit ce ti sta god trebas, meni omiljena trgovina u vz (bar dok mi nije bilo hitno da kad sam tamo da imam to sto mi treba prije 5 minuta :( ) |
Ja sam isto kupio u Optimumu, ali racun nisam ni vidio jer je ostao kod ujaka. ALi vjerujem da je 5 godina garancija. Onako, ***ena stvar. Nakon tri godine koristenja ti ostane jos dvije godine garancije, toliko mnoga nova napajanja trenutno imaju :D :D :D
|
meni je jos veca brija kada na corsair voyager dobijem 10godina garanciju :)
|
je, ali gdje ce bit taj voyager za 5 godina? :) Dok ce Cors i za 5 god moc tjerat jake konfe :)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:57. |