![]() |
Phenom u dućanima
Ne, nije još u nas, ali evo u Švicarskoj (x 4.4 za konverziju u kune).
Ljink |
Hebote, već sam se zabrinuo za naše prekupce :D
|
fino,fino... nego el ce radit to na Abitu AM2 ili moram novu plocu kupovat? tj. ako ce i radit jel ce radit punim kapacitetom?
|
Citiraj:
|
pa minimalno 15% ce bit skuplji kod nas, to je ako nase trgovine ne odluce vece marze lupat od svicarskih jer je kod njih porez 7.6% a kod nas 22% :D
i radit ce na am2 plocama s tim da nece imah ht3 i nece moc gasit jezgre po potrebi (nevazno) |
4x512 - pa zar im je i u quad proceve problem stavljat barem 4 Mb-a nego to dobija samo jedan najjaci model...
i jos nesto, koje bi to igre/aplikacije najvise koristile taj novi HT3 (da znam isplati li mi se ovo uzimat na AM2 plocu :) ) |
Bez spama i OT-a.
|
Uf al će se to sranje grijat...
Nadam se da su se odlučili na neka kvalitetnija box rješenja... |
kad će više taj phenom konačno izaći da vidimo što li nam donosi...
|
Pa već je izašao. Imaš ga na cjenovnicima u inostranstvu.
|
a ja se baš ponadao kad sam vidio naslov :D
A znate možda kad dolazi kod nas? |
Citiraj:
|
:suicide:uf doci ce isto ko intel quad core od 2.4-malo manje...
nado se jeftinijem...:care: bar bu pale cijene intela sad cemo vidjet kakvi su ti procesori jos cekam...:D |
ima 4 mb casha a ne 2... ima 512*4 l2 casha + 2mb l3 casha sherano na sve procesore dok intel ima l2 8 - 12mb casha (oba imaju i l1 cash ali to ovdje i neigra neku ulogu..)
|
Evo jedan review/usporedba Phenoma na Gigabyte GA-MA790FX-DQ6 (AMD 790FX) ploči uspoređenog sa Intelovim QX6700 downklokiranog to 2.3GHz. Bolje je prošao nego što sam očekivao:D.
http://www.ocworkbench.com/2007/amd/...GP-9600/g1.htm Probao sam naći ako je ovo postano i nisam, no ako je, brišite.:chears: EDIT: Hmmmm...trebao sam to postati pod "Spider, Phenom i ostale lijepe stvari iz AMD-a" :hitthewal: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:35. |