![]() |
DVB Dream v1.4d
|
zakon :) sad mi fino vidi tocno nVidia Pure Video i Cyberlink H.264 codec :)
HDTV jos uvijek steka na mom veniceu (na dvbvieweru radi dobro, proc na 60-70%). croatel jos uvijek nema slike sa bilo kojim codecom. sve u svemu nista veliko. |
Ovako kako je on default podešen mi radi i HD Promo, OiV i Croatel.
Ne radi Discovery HD ali to valjda treba poštelat u opcijama. Nije loš prog za tu cijenu:D |
Citiraj:
|
Hebemu, ja više nemrem uhvatit HD Promo sa 514Mhz, su oni promjenili frekvu ? :stoopid:
Sve ostalo mi šljaka, Croatel i OiV sa Sljemena, a čak mogu i Discovery HD gledati u njemu. No, zvuk i slika mi nisu u sync-u i podosta mi trzaju (drugi programi rade bolje što se toga tiče, nema trzanja). Dobar program kojeg treba samo malo još stabilizirat i bit će odlična zamjena za skupi DVBViewer. |
Ma, radi i Croatelov HD:)
Za Croatel mi je narihtano CyberLink iz zadnjeg PowerDVD-a |
Citiraj:
Pa nije DVBViewer tako skup, jedna PowerCinema košta 100$ a nemre ni HD prikazivat... bdw-HD Promo je i dalje na 514 |
Damn it, onda je opet došlo razdoblje kad ga nemrem uhvatit :D
Vidiš, imaš pravo - novi DVBViewer je 15€, ali šta kad ga kod nas nema za kupiti, a te novce mi ne bi bilo žao dati. A niš, nek se ovaj DVB dream iskristalizira, pošto vidim da izbacuju 1.4 verzije svakih par dana, pa kad dođe konačna - budem isprobao ponovno. |
Pa ovo je najfriškija verzija DVB Dream-a, u svakom slučaju je bolja od prošle...
A DVBViewer je prog za kojeg bi se stvarno isplatilo dati tih 15€. |
Ma je najfriškija, ali gledam da je u razmaku valjda tjedan-dva izašla 1.4a, 1.4b pa sve do 1.4d. To želim reći ;)
|
Citiraj:
|
Je, ova je puno stabilnija. Prošle verzije su mi se znale srompat, onak -sam od sebe, tek toliko. I da, normalno vatam croatel i HDTV i Discovery HD. Slika, zvuk sve štima.
|
Citiraj:
Tako sam ja napravio, sve je bilo gotovo za 15-tak minuta. |
a teletext u DVB Dreamu? Nigdje ga ne mogu pronaci...
|
Citiraj:
|
treba plugin za teletext:
http://www.dvbdream.de/site_download_23.html nego, isao sam isprobati DVB dream na laptop i nikak da dobijem 16:9 sliku, on uvijek dio slike croppa :| bzvz |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:26. |