![]() |
Najbolji download manager?
Koji vam je najbolji ?
|
GetRight 4.5e
|
isto tako getright
|
Meni također...:)
|
jedino ak ti treba jos proxy onda je dobar netpumper koji jos podrzava anti-leech, ali naravno ak vam rekalme smetaju rebali bute dalje traziti
|
Ja koristim flashget.
|
staro al dobro - download mage
|
GetRight 5.0
|
ja i getright - to je bila ljubav.
... a onda se desilo ono što i uvijek... nisu radili na razvaljivanju skripti i svakakvih zaštita, jetcar se prozvao flashget, oni su radili na tome i postali bolji. ali ja sam rekao NIKADA. ne dam ja svoj getrajt. ... i onda je došao Costa i pokazao mi zašto je flashget bolji. i onda je još MyIE2 složio integraciju s flashgetom i od onda mi je flashget super. |
Get right = the best:)
|
Getrajt mi je zasad dobar!:beer:
|
Pa zar samo ja koristim DAP?
|
Ma i ja sam koristio dap ali sam ćio svakave gluposti o njemu.
|
A Gozila!
GR je zakon... |
FlashGet. Probao sam sve ostale i nisu mu ni do jaja.
Za one kaj koriste DAP. Tu tehnologiju vam imaju gotovo svi download manageri. Rastavljanje downloada na vise dijelova pa svaki dio s drugog servera. Jedino kaj se DAP tako reklamira :p |
pitanjce u vezi getrighta: kad se pojavi download dijalog, jel pise datum fajla koji hocete downloadat? :beer:
|
Misliš tad kad ideš skidati?Može se naštimati, ima dosta opcija za ime fajla...
|
koji je najbolji FREEWARE download manager?
|
Citiraj:
vid sljiku :D |
Pozz...
Dižem užasno staru temu. Ali je isto pitanje. Samo u sadašnjem vremenu. Trenutno koristim IDM, i želio bih na nešto jače, koje mogu bolje podesiti i ljepše. Ima ko kakvu preporuku, može biti i commercial software. |
Ako ćeš šta ljepše, kupi vazu sa cvijećem, pobogu, treba ti download manager, a ne božićni bor... IDM je sasvim ok...
|
Citiraj:
|
JDownloader je meni najbolji
|
FlashGet.
Od kad sam a prvi puta instalirao, ne pomišljam na drugi. |
Citiraj:
Zivcira me kaj na njemu ne mogu smanjt brzinu downloada pa mi zagusuje promet. A jos jedna aplikacija da mi to posebno kontrolira ne dolazi u obzir. |
|
Citiraj:
downloads -> Speed limiter -> settings |
Citiraj:
Auch, a jesam glup... Hvala, ostajem na IDM. |
IDM koristim odkad sam trebao skidati fajlove veće od 5gb i moram reć da je najbolji. Jednostavan je pregledan i fuckcionalan :D
|
jel mi može netko reći kako da u IDM podesim da mi skida istovremeno 2 fajla, a ne 5 kak je kod njega po defaultu, i onda kako koji skine krene iduci.. :chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |