![]() |
GP 4 problem
nabavio sam GP 4 i imam jedan problem.Pokrenem igru sve namjestim i kada stisnem RACE krene LOADING i crta dode do pola i baci me u Windovse natrag,to mi se dogada u WIN98 i WIN XP. imam i zadnji patch. KAda pokrenema autorun i stisnem play napise mi da mi treba directX8.1 a ja imam 9 da li bi mogao biti u tome problem ili ima netko neku drugu ideju?
|
probaj se vratiti privremeno na stari dx pa probaj.
|
Probao sa directXom 8.1 ali ista prica i tada,ima li tko kakvu drugu ideju?
|
Citiraj:
|
khm, vjerujem da ima legalnu kopiju igre, jer ako nema, zna se u čemu je problem.
|
Citiraj:
Now you will burn in hell becouse of that:D : |
Citiraj:
|
I have an eye for that kind of stuff: CoolRamb
Napisal sam si poseban program u pascalu koji u slučaju da mi se na ekranu prikaže nekakva rječ koja je prema pcexpert pravilima zabranjena , počnje bljeskati , i zumira na tu rječ: cheers2 : evil : |
Citiraj:
|
Pa zar netko sumnja u mene!?:confused:
Pa naravno da imam orginalnu verziju te igre pa nitko nije valjda toliko lud da bi se valjda usudio kako se ono kaze preprziti ili kopirati neki CD pa zbog toga se ide u zatvor... hvala za XXXX ali ne treba mi to posto imam orginalnu verziju igre :rolleyes: |
I ponovno je upotrebljena ta čarobna riječ , moderatori ponovno imate posla :D :D : goood :
|
Ups....sori zbog XXX.....
Znaci na forumu ne ni pomisliti na doticnu rijec a kamo li napisati-ok shvacam:p |
Isprikujem se za sva nedjela! :smoke:
|
Citiraj:
|
Samo promatram.
|
Citiraj:
|
sorry, jesi li provjeril dal ti je grafička kompatibilna, a i provjeri potrebnu brzinu procesora!
zvuči glupo, al mene je zezala grafička i dok nisam metnul jaču, ništ od igre!:gringo: |
Ma nije to jer sam frendu posudio GP4 i ima isti problem samo sa Atijevom karticom i Celeron procom
|
Citiraj:
|
Probaj opciju run in compatibility mode for pa izaberi neki drugi OS(ako imaš XP)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:27. |