![]() |
Namještanje svjetline, kontrasta i sl. na filmu
Jel ima neki program, i ako da , koji je, da mogu namjestit svjetlost, kontrast boje i ostalo, i zvuk pojačat, na filmu, i tako sejvat film, znači da je film takav
|
virtual dub to moze raditi
ili mozes on-the-fly sa ffdshowom .. stavit da ti je film malo svijetliji. |
GOM player to može raditi dok ti se film vrti, i to jednostavnim prečicama na tipkovnici. to je ujedno i najveći nedostatak mediaplayer classica...
|
namjerno sam naglasio da sejvam film i da film bude takav jer netrebam on the fly, nego zauvjek, jer ga konvertiram za psp, a tamo nemam tih opcija, kolko znam:care:
probat ću s ovim virtual dub ak je to za to ak si me dobro svatio |
znam da sam prije dok sam radio sa virtual dubom gledao pod filters ili tako nešto imaš brightness slike i to..
pa se s time igraj .. samo treba prekopati za nac tocno jer je virtual dub mocan programcek ;) |
evo skužios am neke fore, a još me jedno zanima, ovako, film je drkčijeg omjera neg psp ekran, jel mogu ja sad dodat onog crnog gore i dole u tom programu da to nekak izjednačim
? |
skužio sam...hhahaha kako je dobar program, hvala snajpi. lolcheena :D
zapravo, još jedno pitanje, jel ga mogu kak natjerat da koristi cjeli proc kod enkodiranja, ovak samo 5-10% koristi i treba mu 25 minuta cca and rising i još neštoo, kaj enma neki drug format osim losless avi, ne paše mi baš 25gb filma:stoopid: |
Naravno da se moze :)
evo kako - Napomena: .exe file nije nikakav virus vec je samo snimka ekrana i player u jednom. Download |
nisam niš skužio iz toga al ....jel moram imat codece posebno ili on izvlači odnegdje iz kompa. daj me deblokiraj na msnu da mi objasniš to ljepo:care:
|
Ti si me dodao? Nije se nist pojavilo..
ajd mi na PM daj svoju adresu.. googlaj k-lite codec pack, to si skini i instaliraj, imat ces sve i vise sto ce ti ikad zatrebati (kodeka) |
mod: neka pobrise dupli post.
janko - imam te blokanog od prije, znaš i zašto, da ne duzimo dalje. poinstaliravaj si kodeke ljepo napravi compression kako je na videu i to je to. |
. puno fala, al kad već nešto pišem da pitam još jel bi bilo moguće nekak ubacit taj transcoding.ini iz 3gp convertera da odma konvertora u avc za psp :D inače to radim s 3gp converterom kojem sam modificirao taj transcoding file
|
Nemam pojma, ne koristim 3gp converter uopce
pogledaj si jos total video converter, on isto ima svasta u svojim opcijama.. nebi se zacudio da ima i psp. |
ima ali 360x208, i nemoš podesit veću rezu, ovo je drukčije za 480x272 avc neki
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |