![]() |
thermaltake v1 (lepeza)
Stavio sam si ga na novi c2d, sad me je malo strah da on ne otpadne ili nesto kolko je težak. Sve je solidno zašarafljeno, kakva su vaša iskustva s tim , razmišljam da ga sa koncem zavežem za vrh kučišta il nešt? :lol2:
|
A koliko je tezak? :stoopid:
|
Ma kakav mrtvi konac,ima puno ekipe i sa vecim i tezim coolerima pa nemaju nikakav konac!!
edit:tezak je 637 g |
A joooj, pa moj je tezak skoro 1kg sa dva venta gore http://www.coolermaster.com/products...bcate=1&id=140 pa mi nije palo na pamet otvarat topic sa takvim pitanjem, biser...
I kakve veze tvoj strah ima sa Case Modding & Water Cooling podforumom? :stoopid: |
Konac + cooler = modding, tak jasno.:D
Samo kakav je to konac on mislil upotriyebiti za svoj "projekt". Onaj najobičniji ili onaj kvalitetniji koji se koristi za grudnjak i gaćice Sonje Kovač? U svakom slučaju nema tog konca, koji bi zaustavil cooler koji se svom svojom težinom sprema obrušiti na grafičku i eventualno skupa s socketom posjetiti donji dio kućišta. |
Domino efekt jel :D Da vidis, btw koji konac bi bio best buy za eventualno lakse coolere ;)
|
Citiraj:
|
Onaj koji ti žena koristi kad nešto šiva :D
eDIT: McG je objasnio kak treba, u detalje :p |
Ili recimo Moment ljepilom, ste vidjeli kak lik u reklami stoji zaljepljen za strop vjerujem da bi mogao izdrzati 600 i nesto grama :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:41. |