![]() |
Malo teži, gotovo nerješivi i nesvakidašnji hardverski problem??
Imam isti problem vec tjednima i nisam ga uspio rješit.
Opisat cu konfu pa nakon toga i sam problem. Q6600 G0 , Asus P5K-e Wifi AP, 2GB Ballistix 800Mhz, POV 8800GTS 640MB, Seasonic M12 600W, Samsung 223BW, Logitech Z2300, Samsung 320GB SataII + Hitachi 160GB P-Ata, DVDRW Pioneer, Thermaltake kandalf VA8000 Problem: Neznam do cega je dali do maticne, rama ili do zvucnika? Zvucnici Z2300 su cjelo vrijeme na switchu "ON" (iza subwoffera switch) Prije samog paljenja kucista kada ih stavim na "ON" na daljenskom od doticnih Z2300 (da prenose zvuk na zvucnike i na sobwoofer) i upalim kuciste, u 70% slucajeva takvo paljenje zavrsi sa vrtnjom ventilatora na grafickoj na max, cooleri u kucistu se okrecu 6X12Cm Zalman, monitor na stand by-u i kanta nece da boota, kao da ga nisam ni upalio. Ponavljam to se desi samo kada zvucnike na daljinskom upalim prije paljenja racunala. Taj problem nije tako ni strasan on je rjesiv na taj nacin da se zvucnici upale nakon kucista, ali imam osjecaj da nesto nije uredu sa maticnom plocom i radije bih ju sada reklamirao nego da mi prdne kasnije! Jos bih prije probao dic voltazu na ramima, i snizit letacije kao sto su i drugi napravili sa 2.2V 900 MHZ 4-4-4-12 ali neznam kako se to radi??? Uglavnom tko zna izvor ovog problema (Makar nevjerujem da se netko uopce ikada susreo sa time) i rješi mi taj problem, SIGURNO ima jednu mrzlu žuju ;) Hvala momci ! |
Ajde strpi se do sutra, imam ja taku plocu proc i rame pa ti poslikam bios i tako ti stavi onda. Ali tek oko podne ti posaljem sljikice :D
|
Citiraj:
Moze, hvala care! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:39. |