![]() |
Jeftina kopiraona u Centru Zagreba koja printa iz PDF-a
Pozdrav svima,
Dakle, trebao bih sto jeftiniju kopiraonu u sirem Centru (popust na kolicinu i/ili studente/penzice pozeljan) u koju mogu doci s medijem na kojemu je PDF i da ga ovi iztiskaju i jos eventualno uvezu. Nije mi jasno kako ti ljudi nisu u stanju imati svoje web stranice barem s osnovnim podatcima, Googlam i nista pametno ne pronalaznim, pa ako netko zna i ima dobra iskustva, TIA! |
Mislim da ti to radi Mali Ivici blizu FER-a (pored zgrade od EPH), a pdf čini mi se možeš poslati i mailom
|
No. 1 - Trg biskupa Josipa Langa - odmah nasuprot garaže i benzinske.
Ili preko puta Importanne Galerije, ne točno, kojih 50m u smjeru Petrove, u dvorištu - samo ne znam kak se zove. |
|
45 pfucking lipa za dvostrano? Ok, s mojom Pixmom doma, 75 stranica me kosta u naj naj naj gorem slucaju - 20kn za BK tintu i 5 kn za papir. To je vise od 10kn jeftinije nego kod ovih u Malom Perici ili kako vec.
Nije da si to ne mogu isprintati doma, ali rekoh, pa valjda cijena ne moze biti vise od 25-30lp dvostrano (kada se oko 20lp krece dvostrano fotokopiranje). Ne shvatjam logiku - doneses neku biljeznicu, knjigu ili stovec i cijena je 20lp za dvostrano (znaci osoba x stoji za kopirkom, okrece, premece i radi svasta s time sto kopira), a printanje, koje se svodi na klik klik, Ctrl+P, Print je duplo skuplje. Svasta... :( Thx svima, no ako su cijene ~50lp svugdje, ne morate se ni truditi postati dalje. Do printanja. :) Ok, isprika. Ovaj Ivica ima nebeske cijene. Koliko vidim, ovi CopiaForum imaju relativno normalne cijene - 30lp CB dvostrano. Sto jos uvijek nije bas jeftino, no dobro. Razmislit cu. Thx svima. :) |
ma kaj ti je? 15 lipa je obostrano printanje!
|
po otisku je 15lp, ne za list
|
meni isto nikad niej bilo jasno kak mi uredno naplati 50 lipa za jednustranicu pdfa kaj mi isprinta s mog cda (a radim to cesto , il pdf il word dokument) a za kopiranje neceg di trteba okretat strancie duplo pa i vise od duplo manje..
|
Zato jer da bi isprintao nešto moraš imati kvalificiranog radnika koji zna kako se printa a takva VK radna snaga se posebno plaća... :D
|
Citiraj:
mislim da nije... |
@reboot
da, 30 lipa je 1 list obostrano printan i to je još jeftino prema ostalima |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naime, imam jednu knjigu u PDF-u, originalni source iz InDesigna, 320 stranica. |
Ako želite saznati što je skupo printanje odite do AGG faksa. A4 printanje sa medija je 1kn/str., skeniranje 10kn/str...itd...Dobro je frend predložio: U TAM-ića uvalit kopirku i ispred AGG-a u hladovinu, pogotovo u ovo doba godine :D
@Punio4:Mislim da će ti isprintat, bez obzira na "C" :) |
punio tel u ruke i peri iako sam 99% siguran da nema problema..
inace bubinjo imas kod prometnog faksa na hrpi cca 8 kopiraona i ono cijene su po 9 lipicanera po stranici pa nebud ljen sleti se do tamo i vidi :) ja sam printao sa cd tekstove i ispalo me po 9 lipa . |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58. |