![]() |
Interliber 2007
Sutra sam na interliberu na velesajmu....
Možda bi netko popio pivu sa Pogijem :chears: |
Ja idem samo ne znam koji dan.
Dogovaramo se AMD i ja da idemo usput maltretirat jednu forumašicu:D, valjda budem više znao navečer. Trenutno sam malo kratak sa perjem a svaki put potrošim brdo krznaša na knjige... |
@flare pazi se zderonja....:D
|
pozdrav s velesajma od forumašice ;)
pazim se, pazim :) |
he da, jos danas je upad za džabe, od sutra se plaća, i to masno...tako da ako mislite doći dođite danas ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kupio sam neke slovarice i brojanke klincu, sebi dvije IT knjige za bagatelu. A ni hostese nisu za bacit (op.a. štand AFAIK Profila)... |
Kakva je atmosfera tam???mozda navratim...
|
tu gdje sam ja je super :)...velika frekvencija ljudi (ne samo klinaca :D), stalno nesto svira....demonstracija light showa na jednom standu...bas je ok, nije mi uopce dosadno :)
|
jao sad bi najradje poludio... vec me tjedan dana hvata prehlada a danas me sasila zestoko... inace bi definitivno dosao... a nista ici cu neki drugi dan :( inace mogao bi se neki dogovor nabaciti ...
|
ja se duboko ispričavam što upadam u privatnu raspravu..
naime... zanima me jedna informacija... dali na sajmu ima ikakvog izlaganja što se tiče informatike??? --jel upravo čitam na netu da od sajmova ima samo interliber, sajam glazbe i multimedije i inova..(nisam upućen u sadržaj tih sajmova) trebam ići za zg sutra pa bi posjet velesajmu bio jedan od razloga mog dolaska, pa ako bi neko bio ljubazan da me bolje uputi... :goood:hvala |
Citiraj:
Hoćeš reći-ne radiš ništa cijeli dan i gledaš piletinu:p |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od informatičke opreme ima PCplay igraonica. |
i ja sam informatika :D...
@jelc - ne, upravo suprotno...puno radim i iscrpljena sam :(, jer uz to sto tu pricam s kupcima, radim i svoj posao (koliko mogu) preko maila i mobitela, i jos imam poslovne sastanke no, svejedno mi je ok ovdje :) |
tnx pogi...
uštedio si mi vremena...a i novaca:lol2: -a možda na kraju i dođem... |
Kako plaćanje?! Nema plaćanja! Nema upada! Nema! :( Jel ima?
|
Danas je free....al od sutra brijem da se placa....***en mi je onaj light show na multimediji...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:54. |