![]() |
(riješeno) Restartanje nakon instalacije drivera za miša
malo sam si obnovio konfiguraciju, i sve sljaka fino osim miša...
kad god instaliram drivere za njega i kad se pocu upisivat u registry komp se izbaci se plavi ekran na sekundu i onda restart i to je to neide vise u windowse nego se samo restarta kad treba uc.... upao sam preko safe moda unutra i maknuo drivere iz regystryja i onda je radilo opet, al drivera nema, a miš ima 2 tipka koje korsitim puno i trebali bi mi driveri da ih mogu nastimat.... miš je dosta star al mi je zakon, Trust 450l Wireless Optical Windowsi su XP sa SP 2 i ploča....makar mislim da nema veze s njom.... GiGabye P35-DS3 i ako nemat ideje kaj da radim....jel zna netko di se u windowsima nalaze informacije o tome kaj koja tipka radi, pa bi ja to tamo promijenio ako se to moze... jer po def, jedna je tipka backward, a druga valjda forward...pa onda valjad postoji negdje nesto kaj bi ih nastimalo. ?? |
Jesi li tražio nove drivere? Što kaže FAQ na njihovim stranicama?
|
Citiraj:
faq isto nista, posla sam mejl tehnickoj podrsci...al ni od toga jos nista.... probo sam mis ukljucit i u PS/2 i USB i ista stvar....probo sam ga instalirat u Safe modu i opet isto...pomalo ostajem bez ideja. |
evo mene....
dugo sam googlao...al nisam nista nasao sta bi rijesilo problem.... al nasao sam jedan zgodan programcic koji mijenja tipke kak si postavis....odnosno taj programcic radi isto ono sto bi radili i driveri od mog misa i on se sasvim noramlno instalirao i sve super radi.... moze se ovo stavit pod rijeseno, makar nije rijeseno...al eto, recimo da me ne muci to vise.... i nadam se da se nece dogadat slicni problemi kad budem instalirao nesto drugo. dommy, hvala kaj si se javio :) :chears: |
evo sad je za stvarno rijeseno, javila mi se tehnicka podrska...malo je glupo, al fora je u tome kaj u trenutku snimanja drivera za mis, nesmije biti nista ukljuceno na usb portovima, meni je bila tipkovnica i sad kad se to sredilo sve se normalno instaliralo, ponovno sam tipk. ukljucio i sve radi normalno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:46. |