![]() |
dokumentarac 2.4.2004.
na htv1 u 17.35 ili htv2 21.35:
"Life after Microsoft". kaže u prozorčiću da se priča sa nekolicinom bivših zaposlenika ms-a, koliko su radili, za koga su radili, zakaj više ne rade u ms-u i to. moglo bi bit zanimljivih detalja |
Mislim da si htio reći 2.3, odnosno danas :D
|
Citiraj:
|
ja gledo. dobar dokumentarac.
|
kaže frajer:'ako je netko htio ići doma prije 19.00, mogao je i ne doći više na posao. nije da se netko bojao otkaza, ne, ne, svi smo mi voljeli raditi u sjajnom timskom okruženju...' :confused:
onaj frajer sa franc-kapicom, kaj je osnovao svoju firmu sunhawk, najbolje je opisao taj mentalitet, od malih nogu ti guraju u glavu da moraš raditi ko konj po cijele dane i vikende da bi zaradio pare. to kaj sa 35 završiš ko onaj debeli kaj je zaboravio programirati :confused: sa brdom love, ogromnom kućerdom i s nikim oko sebe... |
Citiraj:
A ste vidli onaj dio di frajer kaže "U toj fazi se već mirite s bugovima. Razmišljate, pa šta, neće izgorit računalo od tog buga, idemo dalje. nemamo vremena...." Grozno :rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: dokumentarac 2.4.2004.
Citiraj:
|
bolje napravit documentary o amd-u...
|
Re: Re: dokumentarac 2.4.2004.
Citiraj:
aj barem si oslobođen vojske :D |
I ja bi htio da više nemrem programirati a 30 milja na racunu:smoke: :D
|
Citiraj:
Sa 30 mil. $ na računu = Porsche, kurve, droga, 45. godina života samoubojstvo od manijakalne depresije i živili miki :D :beer: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:47. |