![]() |
Adapter 80 na 120 mm
Jel ima to di za kupit u Hrvata? Htio bi probat na Alphu namontirat jedan 120mm vent da vidim jel bi to kaj pomoglo hlađenju a snizilo buku. Jel ima u kojem dućanu ili domaćoj radinosti gdje za kupit?
|
pa imaš u linksu, hgspotu, valjda i drugdje...
ja imam to doma, enermax 120 na mjesto di je bio coolermasterov 80, hladi, a ne čuje se. |
Fakat ima. Qe budala!
|
to ti od vode u ušima :D
|
Ja sam imao Enermaxa 120 namontiranog na Thermalrighta i temperatura je bila dosta viša kad je ventilator puhao kroz fanadapter nego direktno na pasivnjak. Nisu ti fan adapteri baš nešto.
|
Dajte još netko mišljenje jer sad imam rezultat 1:1 za i protiv!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ma daj..
ja ih imam komada zwei...izjava da slabije hlade,tj da je temp veci hmhm?
samo ti to ubodi,prisarafi i uzivaj,mani se filozofije...zakaj?zato kaj je taj fan adapter iz Linksa debel cc32mm i samim time smanjuje mrtvi kut puhanja,tj siri ga i poboljsava strujanje preko cijelog medija koji treba biti hladjen...uostalom.... probaj sam pa se uvjeri,hebo 28 kuna!:p :p # ps:al stvar definitiva "hoda"bar kaj se moje"pile"dotikavle...bocno jen,otraga drugi..prvi podjaja ATICI...da vidis hlada... |
eto, sad je 2:1. tamić pod jaja i po adapter...
|
i tandzaru pod sic.......ak kaj prebezi...
Citiraj:
|
Fala svaka ti dala! :beer:
|
Citiraj:
|
Slinavca iz bunara!
op.a. bertolinijeve žlijezde uključene u ponudi! :clap: |
mislim da ti je fora da nespijes puhati ventom kroz njega nego da zrak kroz adapter ide na vent...po meni manje vrtloga i manje buke...
|
Citiraj:
|
Uboo sam kuplung danaske ujutro pa da vidimo navečer jel hladi ili ne!
|
Eto ja sve složio. Buka je manja.Barem se tak osjeti jer veči vent ne zuji kao ovaj od 80mm. Temp proca ista kao i prije ali eto sad nemam zaglušne buke Delte. Makar je i ovaj 120mm od delte ali nije na 6000okr/min. Sve u svemu sam zadovoljan.
Jel ima neko adapter sa 80mm na 160mm? :beer: |
eto rendula, 3:1...nekaj si fulal :beer:
|
Citiraj:
|
pa mislim da tog cak i ima....pogledajte po netu, mislim da sam vidio u nekom shopu...btw kewl :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:31. |