![]() |
DAN MUSKARACA
E pa moju muski kolege, danas je nas dan.
Ako niste znali, 3. studenoga je medunarodni dan muskaraca. Pa da vas pitam, koliko vas je dobilo cestitku, neki dar, hmmm ili neki drugi "dar" od ljepseg spola? p.s. Znamo kaj se zbiva kad mi na DAN ZENA ne reagiramo.... Zaboravih Svim muskim clanovima foruma, a i sire, zelim SRETAN DAN MUSKARACA! |
Eto meni zena podarila pizzu, a zippa ja zena pustila da dodje na pizzu, tako da :D
|
sretno nam svima i bog nas blagoslovio! :D
|
Sretan vam/nam dan muškaraca. :beer:
|
To je tako gay :D
Sretan nam dan Muških, al smo Rambi svi :D Sad će mene moja ženska čut! :nono: |
hmm, sad će noć, očekujem neki lijepi poklončić :)
|
Citiraj:
|
Meni je moja jos prije par godina rekla da je nama muskarcima svaki dan dan muskaraca a da one samo imaju jedan dan u godini,tako da nesmijem vise nista ni pitati!!!:fiju::fiju:
|
Mene je žena zbog bolesti oslobodila usisavanja auta, a nisam moral usisavati niti kuću, skidati i stavljati zavjese.
|
Citiraj:
To nije tako, samo ti pitaj Mene ce moja jos cut, jer mi nista nije rekla, zato imam plan Necu joj nista sad rec al cu sutra "poludit" i mjesec dana joj to nabijat na glavu tak da zivim ko car :D |
Hahaha
To je i moj plan, baš me zanima reakcija :D |
Nije losa ideja!!
|
Citiraj:
ali ne cini mi se to bas tak jednostavno al fala dragom bogi jos se nis ozenil..... sretan vam svima dan muskaraca |
kolega drupci daleko sam ja od braka
al sam u jednoj ozbiljnoj vezi, i opet znam izvuc svasta :D |
daj nosite se s ovim na forum.hr ili negdje drugdje. u godini ima skoro beskonačno puno praznika, blagdana, glupoproglašenih dana svizaca, žena, muškaraca, pa onda svakakvih rođenadana, ovog-onog. waste of hard drive space.
|
horza ne kuzim cemu ovo sad?
ovo je svastara i kaj se ne mozemo malo za***avat? nisam primjetio da se otvorilo jos tema za npr dan voda ili slicno |
a horza pati jer mu cura nije cestitala dan muskaraca :(
inace nediraju me bas previse dani svega i svacega :D |
Kad smo vec kod nas muskaraca, znanstveno je dokazano da je gledanje u bujne grudi (citaj: vel'ke sise) zdravo, smanjuje muskarcima tlak, poboljsava krvotok i opcenito produzuje zivot od 3~5 godina. Bila je reportaza nekidan u Eksplozivu.
Recite i to svojim ljepsim polovicama i da vidite reakciju :) |
ja dobio dvaput veceras a nisam ni znao da je nas dan :D
al dobro je, nek je tak svaki dan :D |
Citiraj:
Nisi dobio nego si se morao mučiti dva puta. Kako te je navukla. :D Ako nisi znao mi dajemo i to samo prvog i zadnjeg u mjesecu. Naravno samo leđni stil, bez imalo zamaranja. Ako hoče nek se potrudi. :D |
Hehe, reci ti njemu amdejac :)
mislim ko je vidio cijelu noć se mučit :D |
Evo ovo je meni prva informacija da tak nekaj uopce postoji. Neko bu se trebal iskupiti za sve one dane zena kaj sam se nahodal po cvecarnicama. Ugl. cestitam, sa malim zakasnjenjem, svim muskima na forumu - istina ovo zvuci jako gay :-)
|
|
ja svoju ljepšu polovicu pitao :
Draga dal znaš da je danas Dan muškaraca? -neznam,al nema veze,jer se ti ionako ne sjetiš ni dana žena:) Citiraj:
moju je sinoč boljela glava ,pa sam otišao do Londona :) |
Zar dan muskaraca nije 19.11.??
|
Ne, to je dan za triježenjenje jerbo je dan prije moj rođendan :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ko al bundy no ma'am |
Citiraj:
|
Citiraj: