![]() |
2.11. od 17:00 h preko maxadsl-a ne mogu niti jednu stranicu otvorit, do routera je.
Već cijelo popodne meni (Split) ne mogu otvorit niti jednu stranicu. Začudo torrenti i emule rade. Imali tko ovakav problem?
Neznam je li do mog modema jer sam sad do ove stranice došao preko tuđeg korisnika (wlan). iNAĆE IMAM GIGASET555 gigaset 555 je smeće |
Nisi jedini ja več par dana nemogu otvoriti par stranica tip forum.hr itd dok torrent stranice normalno rade i ping mi je otišao u nebesa oko 180 do 200 se kreče niti mi brzinu digli na 8 pa ja ljepo zatražio da me vrate natrag ali naravno nisu još tako da im još koju kunu više platim
|
meni je sve u redu bilo do popodne. inaće imam brzinu 2mbit i na speedtstu mi je 1600-1700 što je standardno. restartirao sam modem i sve proradilo. imam osječaj da je ovaj simens gigaset 555 smeće.
|
ne vrijedaj jedan od najboljih rutera vjeruj mi odlican je ruter:D ja sam se za njega tukao t-scum da ga dobijem promjenio se DNS server pa radi toga....
|
Citiraj:
popodne mi je bio sljedeći problem , postavio sam zaštitni protokol wpa2-psk/wpa-psk i kad sam se spojio radili su mi p2p programi ,ali niti jednu stranicu nisam mogao otvorit. kad sam ga resetirao sve je proradilo . još ne znam kome ***avat mater t-com-u ili routeru |
Citiraj:
Al ja nemam gigaset nego još veće smeće od siemensa :D |
a gdje uopće pogledati dal su povečali brzinu ili ne? na korisničim stranicama...? ili kad stavim pokazivač miša na one monitore u trayu...? jel to to..? :goood:
|
http://t-com.hr/privatni/kzona/podrs...nobavjesti.asp
mijenjali su dns adrese pa radi toga nije otvaralo stranice!! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:37. |