![]() |
Acer 5920G ....sa viste na XP..drajveri?
Imam dotićan laptop i nisam zadovoljan vistom...dali postoje driveri za xp za ovaj lap*?
hvala |
|
kod nekih drivera za lap mi nešto nije jasno. pri. za acer 7720g ima neku kamericu i sad imaju driveri suyin (app i driveri) i također Bison (app i driveri). od ta dva jel treba samo jedan instalirat ili sve.
|
Citiraj:
HVALA ! |
Citiraj:
|
Citiraj:
neznam bili formatiro sve pa od nule ili da oboje imam? |
Napravi backup Viste i svih programa i drivera, a onda format c: i stavi XP - svi programi koje imaš za Vistu sigurno imaju alternativu i za XP, a i lap će raditi brže.
|
imam problem sa zvukom... svi driveri rade odlicno osim zvuka... koj driver ste koristili?
|
Pretpostavljam da prije drivera za zvuk nisi stavio MS UAA HD. To su MS generički driveri tako da ti je svejedno otkuda ih skidaš.
|
Citiraj:
ne pomaze... kaze mi da nije potrebno apdejtati jer je moj sp noviji od sp2... neki drugi prijedlog? |
MS UAA HD Audio driveri NISU integrirani u SP od windowsa i nemaju veze s time. Deinstaliraj Realtek ili SoundMax audio drivere (ne znam koje imaš), restartaj lap, instaliraj MS UAA HD, opet restart i onda stavi audio drivere.
|
Citiraj:
|
Sorry na OT, ali zanima me jedna stvar vezana uz drivere:
izdaje li nVidia drivere za mobilne grafičke kartice, dakle - službeni nVidijini ForceWare driveri a ne oni s modificiranim .INF fileom s LaptopVideo2Go stranice. Jesu li možda ovi bez modificiranog .INF na spomenutoj stranici službeni driveri? Nešto mi prečesto izlaze, između nekih je razmak manji od jednog tjedna. Molio bih nekoga da mi ovo malo razjasni. Hvala! |
Citiraj:
ti driveri koji izlaze nisu "whql" ili kako vec...nego modificirani, i zato izlaze tako cesto... btw problem sa zvukom se rijesio........sam od sebe....:care: |
Hmmmm...blaženi ATI (mislim AMD :D) što se toga tiče - jednom mjesečno izbaci drivere, mogu se naći na službenoj stranici - i miran si!
Ipak se neću žalit na nVidiju, 8600M GT 512MB je vraški dobra kartica... Drago mi je da si riješio problem sa zvukom!:goood: |
postovanje:respekt:
evo sam i ja zagrizao za ovaj model, pa ako mi ga mozete malo nahvaliti, odnosno pokuditi da se konacno odlucim trebam li ga uzet ili ne (nemam puno vremena). nekako mi se cini sumnjivim +kvaliteta/cijena-; inace se drzim one koliko para toliko muzike, al kod ovog me iznenadila niska cijena:stoopid: |
ne radi ti stranica.
|
Da, hv na upozorenju, nemam pojma zasto al ne mogu otvorit stranice nabave (www.nabava.net), tamo sam nasao Acer Aspire AS5920G-602G25MN za 7500 kn pa mi se cini prejeftinim za ono sto nudi... (mozes ga viditi pod mojom temom ACER ASPIRE 5520G-502G25Mi; 7500 kn)
|
I kako na kraju radi taj acer? je li puno bolja 8600gt od 2600? Evo i ja nikako da se odlucim uzet toshibu ili ovaj acer,sta vi mislite ?
|
radi ko beba sa xp, malo je teze sa drajverima al ja imam linkove s 2 izvora pa se da sklepat sve,
mani grafulja nije radila pa sam to zgooglo i sve je za 5! odlican komp! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:13. |