![]() |
fortron pnf 400w
pozdrav,
da li je ovo:http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=3798 napajanje iz naslova. budući da nigdje nije navedeno. p.s. znam da ispadam noob, al mislim ga sutra upiknut, pa da se ne za*****. hvala |
Jesi iz ZG, odi i vidi je li PNF. 350W na 12V!
|
znači to je točka raspoznavanja.
ima li još nešto na kaj moram pazit? :stoopid: |
NE!
|
hvala lijepo.
|
Citiraj:
|
to i mene malo buni.
al piše na stranici:http://www.fsp-group.com/english/1_p...d=52&proid=198 negdje pri dnu: +12V1&+12V2 total output shall not exceed 348 Watts. vjerojatno čovjek misli na to. da li piše na kutiji pnf ili da tražim nešto konkretnije? |
Citiraj:
|
neka ode pogledat napajanje
na njemu treba pisat PNF i to je to |
Citiraj:
|
Seasonic S12 430W ima istu snagu 348W na +12V ko i taj PNF
dok S12II ima 360W pa je ipak nekaj snažniji |
nazvah, bijah, vidjeh, uzeh
za te nofce izgleda prekvalitetno. |
Ljudi se čude zašto svima guramo 350W PNF. Daje 300W na 12V, dok recimo moj Coolermaster 450W daje 264W. A jedan član foruma je terao na mom Coolermasteru 2X7800GT, 2GB, 2-3 harda, Opterona klokanog...
|
Da, jedino kaj fali tim fortronima su konektori. Ima ih jednostavno premalo.
|
zato kaj proizvođaći broj konektora povećavaju paralelno sa snagom jedinice. Zato npr nećeš vidit (ili jako rijetko) gro SATA konektora i 4 6pin PCI-E na nekom 450W-nom napajanju iako je ono u stanju gurat nekaj takvoga
|
Zato treba imati dovoljno molex Y splittera i molex to sata i pci-e adaptera i to je to... :D
Istina ja na chiefu nemam manjak konektora što se samog broja istih tiče (osim što nema niti jedan pci-e - to je minus) problem je kaj je samo 2 SATA i sve ostalo molex - ali adapteri su stvarno jednostavni i za napravit i za nabavit ako treba pci-e ili sata tako da... :) |
Citiraj:
Naravno, Y splitter dođe 7kn i nije to neka prevelika cijena, ali opet - stvarno su stavili toliko da manje nemre... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |