![]() |
Koja graficka?
Koju graficku preporucate do 300kn,polovna? (NVIDIA)
Bez VIVO.... |
Oćeš 9200se 128ddr od gigabytea?
|
Ocu li?! sta djelis besplatno? pa onda hocu....moze komada 1 :D
salu na stranu.... ne znam moram razmisliti i malo se raspitati .... moze li mi netko reci svoje misljenje o njoj.Znam da to nije bas neka kartica ali ono relano vrijedi li to 250-300kn.... BTW nova je oko 400 je tako? |
Nova je bila nekih 450, dam ti ju za 225!:D
Istina, nije neka, ali ju spašava to što sa mizernim pasivcem ide gpu do 275mhz, mem ide samo do 175mhz:( (infineon)) |
Razmislim,vidim sta kazu pametniji ljudi od mene(svi) na forumu pa ti javim sutra tokom dana,da barem nema ovo SE:D
ajde prodaj bez ovog SE |
Ok, na kutiji ti ne bude pisalo se, to ti je 9200 pro sa 64 bita i 200/166 frenkvencijama! Ali za taj rad tražim više para, tj 225.06 kn.
|
Ej zao mi je ali nebih to hvala....gledao sam malo po netu i ne cini mi se bas nesto:D
uvalit ces ti to vec nekom , ja nebih ,HVALA!;) |
Uzimaj ovu GF3 Ti200 sa trznice za 300kn i miran si, to je stvarno ok kartica za te pare.
|
P zar je moguce da je Geforce 4 mx440 losija od Geforce 3 ti200? Pa kako?
BTW mislim da cu uzeti onu sa trznice,mozda--- |
Citiraj:
|
A sta bi ja bez foruma?
BTW kupio bi GeF2 za 1000km sa Dx6:D HVALA |
Citiraj:
|
Leadtek WinFast GeForce3 Ti 200 koliko to vrijedi?
Da li je lose to sta je leadtek? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Slažem se s cijenom. |
A da uzeo sam samo za 300kn jer nije htjeo spustiti cijenu a meni se vise neda traziti jer sam se vec dogovorio sa onim deckom sa trznice za GeForce 3 i na kraju se uspostavilo da je vec brat nekom obecao,tak oda sam uzeo ovo za 300kn i gotovo.....
Svima , hvala! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:30. |