![]() |
Pitanjce u pleksiglasu....
Zadovoljan sam vlasnik vodenog hlađenja. Jedini problem je što
zbog gabarita tanka za vodu ( 5 l karnister :D ) ne stane u kučište. Trenutno je stavljeno sve u kučište stare 286-ice. Dakle odlazak na kakav LAN isl. ne dolazi u obzir :fuming: Nakon kračeg ( par mjeseci :p ) razmišljanja eto sjetih se pleksiglasa. Napravio bih water tank u kučištu. Sad me samo zanima što koristiti kao optimalno sredstvo za ljepljenje/spajanje stranica :confused: Isto tako recite ekipa koliko ga je teško/lako rezati ??? Da vas čujemo majstori :rambo: |
Re: Pitanjce u pleksiglasu....
Citiraj:
|
Re: Re: Pitanjce u pleksiglasu....
Citiraj:
|
Pa da u tome če biti voda za hlađenje.
Silikon mi je isto tako prvi pao na pamet, ali reko da vidim što ekipa ima za reći. Ha dobro u slj. 15 dana vam javim kak je prošlo :rambo: |
ma odjebite silikon....kazem vam aceton.......
dobijete spoj koji je takorec nevidljiv i potpun je, dakle nema propustanja.... ionako se profi radi s njim |
Aceton ???
Misliš namazati sloj na pleksi i zaljepiti ga jedan s drugim i pustiti da se ponovo zaljepe ??? Mislim pleks je debel svega 2 mm tako da se bojim da ne propusti vodu tj. da ne probije na drugu stranu ( ko Alien krv :rambo: ) |
Citiraj:
kad ih spojis dovoljno je kratko drzati, spoj se uopce nevidi a drzi ko da si zavario........ |
Greg je u pravu! Aceton je super, ali grijanje je najbolje jer nema spojeva! Ako imas malu let lampu mozes i to napraviti, ali je tesko. Predlazem ti da si napravis mali blok od plexija, stavis ga u komp i stavis i killer neki manji od auta, tako da ne trebas toliku kolicinu vode. OK? Javi kako je proslo.:p
|
Citiraj:
|
Još uvijek je sve u izradi.
Bilo je par eksperimenata, ali to nije dobro završilo. Ako će biti vremena, ovaj tjedan :D |
ej decki . . koristite onaj aceton za nokte ili pravi tvornicki ? ja sam probavao s onim za nokte i nije mi drzalo nimalo . . :S:S
pa ako koristite taj za nokte, mozete li objasniti postupak tocno ? @edit: tek sam sad skuzio da sam dignuo temu staru 4 god . .ispricavam se al ako netko ima pojma molio bi da pomogne . . |
Ne znam za ostale, ja sam radio sa "industrijskim". Ovaj za noktice je preslab.
|
a ako hoces biti 100% siguran nakon acetona spojeve (onak u kutu) premazi sa silikonom na tanko. to ce mozda malo pokvariti izgled ali pomaze. ;)
|
dućan u selskoj, nova forma, drže pleksi & stuff. imaš kod njih ljepilo za kupit.
EDIT: NJUNJO_HR ga je koristio, kupio kod njih, PM-aj ga. |
@damarko
Poslušaj kaj ti je fanatik rekel. Meni je još tog ljepila ostalo PUNO,valjda sam 5% potrošil, a dobiš 2 deci. Pošto je ta "Nova forma" 1km od mene, javi se pa ti pretočim malo. Naravno i silikon po kutevima, kak Tomy9 veli. To ti je dobitna kombinacija 7od49 ili 39!! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:57. |