![]() |
Počinje zimsko računanje vremena
Za zaboravne:)
Dakle-noćas u tri pomaknuti za sat unatrag na dva. |
Ja sam već pomaknuo na svim vuricama :D
Samo čekam da se komp synca sa time.windows.com :) |
Hehe, sat vise spavanja. :D
Ja cu cukice sutra ujutro porihtat. :) |
Ja si bas neki dan mislim kad ce to promjenit, pi*ka im, da spavam duze.. :D
|
To mi je najmrži dan u godini jer sunce zalazi "prije", a kako spavam do kasno... .go figure :(
|
Pas m***r ja radim veceras :grrr: i to sat vremena duze :puke:
|
Citiraj:
koji ownd :D:D:D |
Citiraj:
|
Mrzim zimsko računanje vremena-već je u 16.00 mrakača:suicide:
|
Citiraj:
Kak možeš u "1 satu" duplo više posla obavit nego obično? :fiju: |
Uuuuuu, :stoopid: ko ce se dizat u 3 da prebaci na dva, zippo mozes me nazvat :D
|
kada smo kod pomicanja vremena evo jednog prigodnog:
"kaže mujo hasi...haso zahebano je ovo pimicanje satova..jutros mi se digo u tramvaju" :D morao sam :D @nino..sta da te zippo nazove pa da mozete opet neku pizzu ici jesti :D smradovi :p ovo pomicanje satova ce dobro doci da se odmorim...barem cu misliti da sam se bolje naspavao :p |
Citiraj:
|
ja uopce ne razmisljam o tome koliko je "zapravo" sati...a btw ovo "zimsko" vrijeme je pravo sunčevo vrijeme ;)
|
Koma onima koji su radili noćnu :D
|
samo vi duže spavajte,ja sam duže pio...
od 22.00 do 7.00 + dodana ura... tuuuuuluuuuuuuuum |
I sad si na forumu? Kako uopće možeš gledati? :D:D
|
Pravi forumas cim dodje iz vana ide prvo na skoljku, a onda ravno na forum... i ne mice se s foruma do rucka :) Onda poslije rucka malo, pa u krpe, pa opet podvecer, pa van, pa ispocetka :)
|
ebate led..jučer sam pio do 7.00 ujutro.onda pio kavu do 9...onda zaspao do 11.. i malo vamo malo tamo...pa na posa...a zgažen san cili bija...ajme..i još sam prijateljicu zgazia s auton...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
PCE ne pomiče sat? Vidim da je forumsko vrijeme još u plusu? Mogu li si ja to ručno u podešenjima promijeniti? EDIT: Našao. Automatski podesi DST ;) |
Citiraj:
pijača škodi, zoran primjer |
Citiraj:
|
***ga.. ja krenuo,ona išla izać=istegnuti ligamenti gležnja,vožnja na hitnu u 4.30 ujutro...itd..ima ode par policajaca pa bolje da mučin...
a zguzio na autu..o tom potom.. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:05. |