![]() |
Pomorite mi skuriti komp (ne doslovno)
Dajte bilo kakvu normalnu ideju koju morem ja na kompu napraviti ke bu on delal jače. Napravil bum bilo kaj , lemili , rezal , pilil , lupal , hobljal , strugal , bušil , zabijal .... uglavnom , sve sve sve sve sve samo da izvučem maximum iz kompa.
Ajde dajte nekakav predlog , ideju , trik , bilo kaj :beer: I'm listening:p |
Ako več misliš tako odi u pilanu na 1mjesec u kupi si novu matičnu i grafu.
|
Pa i najlošiji hardver bi se trebal dati skuriti , jedino ak mi nisu na matičnu ugradili protupožarni sustav znajuči da bu ju neko zbog "kvalitete" štel skuriti :rolleyes:
|
Citiraj:
|
Iz te gafičke ne možeš ništa izvuč i fali ti memorije!!!
Odi na overclockers.com pa gledaj što ljudi rade |
Evo ti još jedne ideje: prodaj ili baci matsonic(ili se iživljavaj, dobro je kad je čovjek pod stresom), prodaj radeona, za te novce ideš u igraonu koliko možeš, usput štediš (ili pilana) za novu matičnu ili grafu.
Inače, na matsonicu nemožeš ništa osim je skuriti, a vidim da si več dosegao zenit mogučnosti ploče overklokirajuči, a s grafom nađi na netu neki volt mod i stabi nekakav hladnjak od proca(zbuši rupe tak da ga možeš staviti na gpu) i clockaj ili jednostavno kupi moj gigabyte radeon 9200SE 128ddr koji (nikad nije bio klokan) ide sa 200/166 na 260/190 s otvorenim kučištem, 2 venta u njega i ima pasivni heatsink. Ak ju kupiš, staviš aktivni hladnjak i klokaš još više i imaš opet skoro isti drek ali ipak nešto brže. |
daj toj gafičkoj ultra giga monster volt mod nebi pomogao :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:49. |