![]() |
Problem s Demonoidom
Dobio sam invite za Demonoid i popunio sve one podatke i veli on meni kao da je sve uspješno, poslan link na mail, i meni još ništa nije stiglo. Poslao sam na @net.hr jer sam vidio da će mi za Yahoo! mail zezati. Zna li tko otprilike koliko se čeka na taj mail koji oni vama vrate s aktivacijskim linkom?
|
odma dobijes mejl.. da ti nije mejl u spam mapi ili negdje ?
|
Nije. Stavio sam da pošalje na @net.hr i on ga nije niti obrisao niti maknuo. Posalo sam adminu mail što se dogodilo, no nitko ne odgovara. Znači, sad sam bez Demonoida. :((((
|
Dam ti ja još jednu pozivnicu ako ti treba još dvije samo pm
|
Ja bih JAKO MOLIO za jednu pozivnicu za DEMONOID ako netko još ima!
HVALLAAAA MAIL MI JE ; http://forum.pcekspert.com/misc.php?...wudC1jb20uaHI= :care::care::care::care::respekt::care: :care: :care: :care: |
Citiraj:
|
i ja već čekam taj mail preko 2 tjedna.. dao sam gmail... i nema nigdje..
|
Ako bi jos netko bio toliko ljubazan da posalje na PM invitation, bio bi prilicno zahvalan. :care:
|
@Botlorn
poslano btw. imam još 4 invitationa... :beer: |
Citiraj:
|
Još uvijek tražim! Ajde neka mi netko PLIZ pošalje da maksimalno iskoristim taj FLAT. HVALA!
|
TRažim pozivnicu za Blackcats-Games ili neki PRIVATNI tracker jer preko ovog Demonoida ide UŽASNO sporo. 20kb/s!!! Ajde, javite se, platim vam koliko tražite! Plizzzzz
|
|
Citiraj:
|
@killerbee, Foxman
poslano :beer: još 2 ostale... |
HVALA još jednom, ali iskreno taj Demonoid ništa ne valja. Jako malo seedera (gotovo da ih uopće nema), spori downloadi, mali izbor torrenta. Znači još uvijek tražim pozivnicu za neki PRIVATNI tracker! Unaprijed zahvaljujem!
|
Citiraj:
EDIT: Zahvaljujem:beer: |
Citiraj:
|
@Cvele89
poslano (više nemam) |
Citiraj:
|
Prije jedno 2 mj sam gledo stanje i bilo je primio 1gb ,dao 1,1gb i sada gledam i pise da sam skinio 2,5 ,pa me zanima dali mozda i s drugih torrent stranica kaj imaju trackere od demonoid stranice dali i to mi racuna ili ...
|
Citiraj:
a na demonoidu se ne moraš previše obazirat na taj njihov brojač jer uopće ne radi http://img117.echo.cx/img117/4209/smile0109il.gif |
Pa ja imam torrent kaj u sebi ima oko 4 trackera i stalno ih šalta a od toga je jedan demonoid a nije skinut od tamo.
|
Citiraj:
|
dajem 3 pozivnice za demonoid, zainteresirani na PM
|
Ponovno tražim pozivnicu za neki privatni torrent site (npr. TorrentLeech, Totaltorrents, Learnbits, itd.) jer su izgleda ukinuli Demonoid.
HVALA! |
mislim da će vratit Demonoid uskoro....
btw, na TL-u nema pozivnica za sada, ukinuli ih |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:16. |