![]() |
kad u vojsku podjem ljubit cu te ja
Eto. ode ja sutra u lijepi Samobor. Nema nicega 6 mjeseci.Ni izlazaka ni pc eksperta ni frendova ni nicega ajoj kako mi se neide,.. nego da tu ne kukam jel ide iko sa foruma u doticni gradic pa da se upoznamo?
|
E lipi moj, sretan ti put i vrni nam se...Vojska, uh kad je to bilo.:D
|
Vojska...uh kad će to biti:D
|
sretno vojače kuky :beer:
|
Citiraj:
|
sretno kuky!
ima nas još koji bi trebali... ja ću svoju sudbinu saznat 1.3. :rambo: |
kaj nisi htio u civilnu jebo?
|
bas,civilna zakon.
Pa imas i PCekspert i komp i dobru spizu doma i sve a onako se crnci tamo....your choice |
pozdrav,vojniče...
|
Vojska?sretno!
P.S. Jeli zna netko kakav tips&tricks za ivejdanje vojske? |
...
nadi neku špagu :beer:
|
Citiraj:
|
pa neznam pdrezi si prst i neides u vojsku il si iskopaj oko:P
al nemoj |
Hehheee ....
Tam sam ja gulil svojih 10 mj :D ( O.K. 8, ali dobro ... ) Jedno je ziher - žnoru ak imaš i ne uspije ti - KRV buš pišal. Čuvaj se: Lorinca i Kižlina - dva bad mofo Realno - 95% zapovjednika je nut breakers, ali su super fair. Nemoj ih jebat - neće niti oni tebe. Ako dođeš pod poručnika Formstron ( Eng. specijalac, za vrijeme rata otišau u HR kao snajperist ) - na konju si :D Lik je mrak dobrica, samo reci da ideš jebat svaki weekend. da vidiš slobodnog vremena :D :beer: |
ne znam ta civilna mije nekako ko za pickice (neka se nitko ne uvrijedi :D )
Hvala svima na podrsci:beer: Javim se za 3 tjedna kad bude prisega.. cya guys :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: |
Hahahaha :clap: :clap: :clap: :clap: :D
|
Citiraj:
Ja osobno bum išel u civilnu , ljepo bum delal vu županiji saki dan od 8 do 12 , malo papireke sim tam odnesel , a ostatak dana fraj ( komp , pcexpert , košarka , ribičija:beer: ) inače da ja dojdem u vojsku , milsim da bi se več prvi dan posvadil s nadređenim da mi nekaj krivo veli:rambo: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta se smijes majmune :beer: :beer: (frend) |
uzivaj u vojsci :)
ja planiram prvo na faks, a za tih 10ak godina kad ga zavrsim nadam se da ce vec ukinut obavezni rok :D koji rod? veza? inace, ja sam iz samobora... pa se nadjemo na pivi... ako te ikad puste van :D |
Citiraj:
|
Bolje je pitanje ako uopče ikad tijekom vojnog roka vidi dan.................
Ili noć...................... |
da idem u samobor. veza.
pa dobro valjda cu nekad izac van :P |
No, bar buš malo klimu promjenio:D
:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
čekaj vojsku pa ga tam nastrelji , onak slučajno , u nekakav dio koji mu nebu trebal , ljevo ili desno jaje , ili nožni palac i slično:D |
ja fino na civilki zbuxan u igraoni, 4 sata na dan UT-a! meni pase :D
|
Citiraj:
|
Joj kak ti u Samoboru u toj vojarni nema kompova, ne nikad, frend je trabl tam ić al više nije bilo mesta. A tu vojarnu doro zanam iz vana jer kad se tu i tam zaletim do Samoora trudim se barem jednog riješit muka vojkse.Al mi neuspije
|
Citiraj:
Uzivaj :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:18. |