![]() |
(riješeno) Corsair Voyager - Windowsi ga više ne prepoznaju
Naime, sve je normalno radio dok ja nisam napravio s*anje! Naime, u Acronis Disk Directoru sam formatirao stick, tj stisnuo na delete partition i onda nanovo kreirao, znači sve kako je bilo, FAT32, Primary part.
E ali nakon toga na wiše win. ne vide. Ja kad ga utaknem normalno se čuje zvuk da je uštekan uspješno, ali ga ne vidim. U Acronis DD-u se normalno vidi da je uštekan (kad je uštekan), ali win ga ne vide. Ima li tko kakav savijet, jer pretpostavljam da stick na sebi ima negdje informacije pomoču kojih ga win prepoznaju tako da bi nadam se trebao raditi, nadam se. Jer sada kad sam ga formatirao kapacitet mu je, kako DD napiše, 1900MB... Ideje, savjeti, pomoć? :stoopid: |
Desni klik na my comp, manage, disk managment - što on kaže?
|
Evo, uštekako ga sad na poslu i radi bez problema, win odmah otvorili usb...a doma probao sve moguće načine i nula bodova..sad me baš zanima što će biti kad dođem doma jer sam uvjeren da nije radilo tj prepoznavalo!
|
probaj na drugi usb ga ustekati
|
Evo probao doma i nikako ne radi, kad uštekam win ispuste onaj zvuk da je hardware uspješno spojen, ali nigdje ne vidim taj usb...u Disk manageru ga vidim, u acronisu isto tako ali ovako u my comp-u ne! Na poslu i na frendovom kompu radi sve uredno, ali kod mene odjednom ne želi, a još jučer sve radilo. Probao sam u sve usb-ove uštekati, na svakom isto.
Što bi moglo biti? |
Nitko? :stoopid:
|
Uštekavaš na USB front panel ili iza na ploču? Probaj reinstalirati USB kontroler...
|
Uštekavam u sve moguće dostupne utore na ploči! Probat ću ujutro reinstalirat usb controler.
|
Ma ne reagira...eto reinstalirao usb ctrler i opet ista stvar. Pa ne mogu vjerovati da zbog pišljivog formatiranja sticka moram reinstlirati windowse da bi ga ponovo mogao koristiti na svom kompu....
|
Pa je li mu dodjeljeno slovo u disk manageru?
|
To se i meni jednom dogodilo, ali sa mobom, čuo se zvuk al nigdje se nije pojavio.
Ne sjećam se što sam napravio, ali neka banalna stvar kao npr ugasiti komp iz struje:D Probati ću se sjetiti pa ti javim. |
Probaj još u BIOS-u uključiti/isključiti legacy USB...
|
Citiraj:
Uglavnom, u tome je bila stvar i eto sad radi. Ma nikad mi ne bi palo na pamet da nema dodjeljeno slovo...nekako mi je bilo logično da će si sam uzeti prvo dostupno slovo i bok...ali bitno da radi Hvala ti na ideji. :chears: Sad me sve sram oko čega sam ja digao frku, ali eto...učim dok sam živ :D |
to se događa kolegici na poslu sa mp3 playerom svaki put iako je mapiran. :( razlog=ne poznat
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:36. |