![]() |
(riješeno) COD2 (ne želi naći servere)
Neznam jel' bi bilo bolje da ovo ide među il...no svejedno.
Prikupi informacije o serverima i onda ih jednostavno ne želi prikazat. Nikakvi modovi,patchevi nit crackovi nisu stavljani na igru! |
moras stavit patch 1.3 i onda ce radit kak treba... jer svi serveri su na 1.3 zato i ne vidis...
|
zwer kaj si sad reko, ma nemoj nemoraš, imaš servera 1.0 verzija kolko god hoćeš , pa ja igram na 1.0 već pol godine... Angelus instaliraj si X- Fire i napravi account i koristi ga za igranje u mreži jer je on super jer možeš odabrat npr. da ti traži određenu mapu, s kolko ti hoćeš igrača, i vrstu igre... baš kako ti paše tak namjestiš... ili koristi All-Seeing Eye isto ima puno opcija i svega ali nema ono za account i nema za chat,niti friends listu....
|
Mi mozes samo reci zasto igras na 1.0?
|
eh zato što sam novi,počeo igrat igru prije neakih mj dana...dosad najbolja ratna igra koju sam igrao,doživljaj je nevjerojatan..
Jučer sam updatea-o na 1.3,sve je sad oke samo što mu jako duuuugo treba da nađe servere Atha šta je ovo,mene nema kojih mjesec dva a ti već mjenjaš avatar ^^ |
Uf, promjenio sam ih vec dosta. :D
Ok, sada kada si presao na 1.3 sa PB mozemo pricati. Sa cime trazis servere uopce? Oni koji su u igri, su originali. A preko All Seing Eye mu treba malo duze prvi puta, a kasnije to ide malo brze, no opet - on refresha sve servere na svijetu, od Europe do Australije tako da dok updatea stanje zbilja i treba vremena opravdano. |
neznam ni sam na ćem sam :D
al' sve je sad oke,nalazi tonu servera,samo me zeza oko cd keya koji jasno nije piratski,puj takve stvari,gadi mi se piratizam :D jasno shvaćaš šta s ovim hoću reći... iako si kontam oko žićBoa uzet iz crovortksa(još nemam iks na tipkovnici) uzet JOŠ JEDAN(:D) primjerak cod2,da se nemoram zezat sa keyem |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:30. |