![]() |
Preporuka radnog stola
Kao prvo isprike ako je vec bilo slicnih thread-ova, ipak mislim da je ovaj jedinstven po cinjenici da sam relativno skucen sa budzetom...Dakle trebao bi mi pristojan radni stol(kakvog sad imam svaki je pristojan :D). Pa sam naletio na ( http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=12433 ) ovog, e sad me zanima kakvo bi to moglo bit. Sutra sam planirao to poc vidit ali mozda mi netko moze nesto bolje preporucit. Naravno najbitnije je da ne prelazi puno iznos ove gonje komponente...
"any help would be highly appreciated" :care: |
Nemoj ništa takvo uzimati.
Najbolje je da odeš do Kike ili Soliduma gdje ima odličnih kompjuterskih stolova po korektnim cijenama. :beer: |
Evo ovdje imaš par zanimljivih pogleda na kupovinu gotovih stolova za PC (hint: RAK).
|
Momci svaka vam dala, svaka cast :respekt:
|
Što god da uzeo (zašto ne i običan stol?) samo pazi da su ti ruke na stolu, po mogućnosti s laktovima, a ne da vise u zraku, tj. da ti je stol dovoljno dubok.
|
Bilo koji stol sa sto vecom radnom plohom, bez ikakvih dodataka za monitore, tipkovnice, NISTA! Samo obicna ogromna radna ploha. Uz malo wudrenosti za "uradi sam" projekte, mozes si napraviti i sam svoj stol (danas je materijal smijesno jeftin u Pevecima, Bauha
|
Citiraj:
|
|
fotelja je ok ali stol je banana isto ko i moj
|
@ Hamm: Da, po defaultu i nije neki, istina, međutim kad zakucam par daski da "podignem" monitor, zakucam na zid povise stola jos dednu dvije daske za printer ili slicno...Da se napravit labud od ovog pačeta...i to ne uz previse truda imho
|
imho najbolje je:
jedna veća ploha četir noge i jedan mali ladičar ispod :) |
Citiraj:
I nikakve pomicne ladice-postolja za tipkovnicu/misa - jer su to ziva sr... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:31. |