![]() |
Pržilica bez ladice?
Kontate na sto mislim? Da bude u stilu onih Pioneerovih DVD-ROMova i TDK CD pržilica (cyclone serija)... kao auto radio danas, samo metnes cd unutra i vroom vroom :)
Radim jedan HTPC projekt pa bi mi trebala jedna takva, a da je dobra i da je dobavljiva kod nas. Po mogucnosti crne boje. Help :D |
treba ti slot in prza .. a sad dali ih ima :D ja sam jedino plextora nasa :) koji je nemalih 600kn
|
Tog sam i ja vidio. Sta mislis zasto sam ga izostavio sa popisa "a da su dobavljivi kod nas"? :D
|
Da, kod nas samo Plextori (ako ih nađeš), a nema ni vani baš prevelik izbor... Trebaš neki od modela sa sufiksom AL (npr. PX-716AL).
Imaš i drugu, vrlo skupu mogućnost (kao da je prva jeftina...) - slim slot-in snimač PX-608AL (slim = optički uređaj za laptope) koji se može kupiti kao dual bay - dobiješ slim snimač ugrađen u half-height (5.25'') kućište, s opcijom za ugradnju još jednog 608AL u to isto kućište. Znači, ide u "normalni" 5.25'' iako je slim, a možeš ubaciti i drugu slim pržu. To zadovoljstvo koštalo bi te oko 1000kn (+ eventualno još 600-700kn za drugu pržu). Moj prijedlog - probaj naći polovno, ako netko prodaje. Preskupo je to, pa makar i za pravi Plextor tipa PX-716. |
Svjestan sam toga da je skupo kao sam vrag :)
Slim prze mi se ne svidjaju nikako tako da otpada ta mogucnost. A nis, treba pokrenut svoj biznis proizvodnje slot-in prza i zaradjivati :) Kad se samo sjetim onog legendarnog Pioneerovog modela 106, da tako nesto postoji u crnoj boji (barem ja nisam nasao) kupio bih ga odmah. Uredjaj onakvih performansi i s onakvim featurem vrijedi puno vise od novaca od ovih plextorovih prza. |
pioneer i aopen su imali te modele... totalno carski uređaji.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:41. |