![]() |
tv kartica
zanima me koju tv karticu kupiti? (novi sam ovdje pa se ne snalazim bas najbolje).. koja bi bila dobra za gledanje na telki? ne kuzim se bas u to i kako se cijene krecu?? ne treba mi neka najbolja a da bude donekle za gledat filmove na telki...
hvala vam unaprijed! |
Sa TV karticom gledaš TV na kompu, tj. TV programe na kompu. Ak imaš TV-out na grafičkoj onda možeš koristit TV kao monitor tj. gledat filmove.
|
Citiraj:
Ja bi ti preporucil Leadtek DT2000 H cujem da su ljudi zadovoljni s njom ali je 450kn http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=3607 Imas i ovu Leadtek DT1800 H za 100 kn jetinju i mislim da je isto cisto dovoljna: http://www.adm.hr/product_info.php?c...oducts_id=4353 |
Citiraj:
|
Što WTF-aš ? Nije da je rekao nešta krivog...S obzirom kakvo je pitanje bilo postavljeno, dobar je i odgovor dobio, dapače, sve mu je rekao kako treba.
On cijelo vrijeme spominje gledanje TV-a na telki, pa mu je s toga potreban i TV-out. EDIT: Ovaj oronuli mornar me prestigao... |
Citiraj:
|
Da, malo pojasni pitanje. Hoćeš tv tuner za računalo ili grafičku karticu s izlazom za tv?
|
Ili oboje, ako želiš gledati preko kompa TV na televizoru (iako onda ne vidim svrhu same TV kartice :D) ?
|
Citiraj:
|
Meni stvarno nije jasno kaj ti trebas?
|
A da nam otkrijes koju konfu/grafu imas?
|
Citiraj:
Kaži koju grafu sada imaš, velike su šanse da to to već postoji na grafi. |
Citiraj:
|
popunit cu to imam moj komp. NVIDIA GeForce FX 5500
|
|
da imam sva tri ulaza u ovaj okrugli to onda ide??
|
Da to je TV-out. Mislil da si trebal dobit kabel za taj utor s karticom
|
ništa nisam dobio od kablova , jedan dio kabla ide u graficku taj okrugli izčaz, a u tv idu ona 3 crveni žuti i bijeli ili nesto drugo??
|
Ja sam dobil ovakav slican kabel s karticom:
http://img.store.pchome.com.tw/~prod/M00554958_big.jpg |
e kupio sam sve kablove i ustekao sad ne znam kak to sve ustimat da radi???? jel treba sta u kompu ukljuciti i gdje
|
nVidia control panel, ako ga nemaš instaliranog trk na nvidia.com i udri, te u TV ili display manager, ne znam točno kako se to kod nvidie zove, omogućiš sliku i na TV-u i na monitoru. Za detalje čekaj nekog s nvidia grafom.
|
Citiraj:
|
meni isto treba pomoć, iman geforce 6600 gt sa tvout-om, iman kabel za tv out, koji je malo drugačiji kao onaj na slici jer ima više outputova, ali ima ista 3 inputa kao na slici. htia bi priključit xbox 360 ili nintendo 64 na monitor... ako je to moguće.
hvala unaprid |
Citiraj:
pa se tim kablovima spaja recimo TV(kao dodatni ekran) na komp, a ne neka konzola, jer je konzola IZVOR signala, nju trebas spojiti chinch kabelom(obicno onaj zuti) na video in, ako imas na grafi... nikako na tv out :) |
Citiraj:
za primanje signala vanjskog izvora bi ti dobrodosla TV kartica koja ima neki od video in-ova, tipa zutog cincha edit dugo pisem:( pa me prestiglo |
e krivo sam svatia, e kako ću onda priključiti neku konzolu da mi može na monitor. Moja grafička ima isto tri ulaza kao i ona na slici, dobia sam još jedan kabel ali kad nađem sliku onda ću pokazat, ali ima isto tri ulaza za činč (plavo, zeleno, crveno) i sa druge strane jedan ulaz za činč (narančasti) i nešto izgleda kao TV/S video output. Sad jeli mogu priključit konzolu sa tim kabelom ili trebam kupit neki novi kabeli ili novu grafičku koja to podržaje.
|
Citiraj:
ili video input na grafickoj ili video input na TV kartici, biraj ta 3 cicna, plavi zeleni i crveni su za boje, napredniji od samo onoga zutoga i to su vjerojatno izlazi, a ne ulazi |
ne to su baš ulazi jer mogu uštekat svoje činčeve iz konzole u njih, znači nemogu nikako priključit konzolu na monitor... osim ako ne kupim tv karticu, jer moja grafička ima sve video output-ove kao ona fx 5500 na slici
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:09. |