PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Kućišta i napajanja (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=57)
-   -   Uzet samo napajanje...ili napajanje+kučište...za siću love!!! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=84384)

Halos 19.10.2007. 21:21

Uzet samo napajanje...ili napajanje+kučište...za siću love!!!

POZZ ljudi!!!

Evo trebam malu pomoc, evo ubo sam proc amd athlon64 3800+(939), i maticnu MSI K8N Neo4-f (939), ali problem mi predstavlja to sto doma imam staro kučište sa 235W sa snagom napajanja!ja netrazim da mi kuciste izgleda ko formula 1, nego jednostavno zelim da sve radi....

e sad, ekipa mi je predlagala FORTRON 350W PNF(ali za ovu moju konfu iz MOJ KOMP!!!), ja vjerujem da trebam jace napajanje, a ako sam u krivu slobodno me opomenite....

sad SRŽ problema---dali da uzmem to napajanje ili neko jace al ubacim u staro kučište ili da kupim napajanje + kučište(zajedno)...

dali se moze nesto skemijat do cijene od 200-250 kn..ako netko ima neku dobru preporuku npr. codegen 400w crno kučište za 250 kn!!!

Za 200 kn nesmijem trazit kvalitetu napajanja pa ni necu...ali svakako pokusajte probrat najbolje i predlozit mi, ovo mi je hitno, znaci to bi sutra trebo ubost...pa ...ko mi pomogne placam cugu e...:chears:
(nekuzim se u nista ...:lol2: osim mobitela i nogometa)
HVALA!!!

nexus-6 19.10.2007. 21:27

Uzmi tog fortrona, vise nego dovoljan i najbolje rjesenje za te pare.

elvis again 19.10.2007. 21:29

FORTRON 350W PNF je jaci od tog codgena. Uzmi FORTRON 350W PNF i za jednu i drugu konfu. Fotron tjera i puno jace konfe od tvoje a jeftin je i dosta tih

Halos 19.10.2007. 21:32

OK!To sam i htio...al evo sad sam prckao po kutiji i vidim naljepnicu 250w max???Sto znaci ta naljepnica??Dali mogu normalno uglaviti to napajanje bez nekog straha!!!?

rib@ 19.10.2007. 21:37

Citiraj:

Autor kkljajic (Post 845060)
OK!To sam i htio...al evo sad sam prckao po kutiji i vidim naljepnicu 250w max???Sto znaci ta naljepnica??Dali mogu normalno uglaviti to napajanje bez nekog straha!!!?

Ne trazi dalje. Taj fortron je debeli best buy.
Jos ako si uz 250W na naljepnici procital JNC, MS ili slicno, onda se i pozuri s kupnjom tog fortrona.

Halos 19.10.2007. 21:44

OK!e to volim...jednostavno i citko!!idem onda sutra do ve-mulja i ubadam ga ziher!!!

Ajd hvala svima na pomoci..i expresnom odgovoru...kak sad, ak vam svima placam cugu necu imat za VGA?!!hehe...lol

POZZ

Halos 20.10.2007. 15:52

da...da, naravno, nije a bilo..osto jos jedan koji je kao rezerviran, ono, ..pusiona, ja se nazivcirao i uzeo MODECOM 550w za 240 kn i miran...jos nisam sve stigao spojit niti cu ovaj tjedan moc...tako da ono, propade moj plan da vec danas igram HL EP1.....ahhhhhhhhh

elvis again 20.10.2007. 15:56

Pa imas jos ducana u kojima je bilo fortrona: adm pa onaj game over u shoping centru i sigurno ih ima jos. Ugl. htel sam ti rec da si trebal kupit fotrona a ne to kaj si kupil ali kaj je tu je

Halos 20.10.2007. 16:02

Citiraj:

Autor elvis again (Post 845545)
Pa imas jos ducana u kojima je bilo fortrona: adm pa onaj game over u shoping centru i sigurno ih ima jos. Ugl. htel sam ti rec da si trebal kupit fotrona a ne to kaj si kupil ali kaj je tu je

ma da, kaj je tu je...pusiona teza, al takav sam ti ja ...i na tekmi puknem slobodnjak i fulam(skoro u aut puknem) a onda kazem,...joj trebal sam dodat:chears:

Gle meni tolko napajanje nije ni vazno, imam jedan hard i jednu optiku i grafu(najvjerovatnije cu uzet x850xt...zasad)..tako da ono...

pa nije vrag da je taj fortron tolko bas bolji od ovog mog???

@elvis...jel ti znas Špehera kojeg iz SV.nedjelje???:zdero2:

nexus-6 20.10.2007. 16:30

Citiraj:

Autor kkljajic (Post 845543)
jos nisam sve stigao spojit niti cu ovaj tjedan moc...tako da ono, propade moj plan da vec danas igram HL EP1.....ahhhhhhhhh

Sto je najgore od svega, na kraju dok ti to spojis, ce fort bit opet raspoloziv... :D

Citiraj:

Autor kkljajic (Post 845553)
pa nije vrag da je taj fortron tolko bas bolji od ovog mog???

Nije problem u tome da ovo nece radit, radit ce, samo jednom kad odluci otegnut papke, onda ce to napravit uz pratnju jos koje komponente.

Halos 20.10.2007. 16:48

fak...samo to ne e...pa oce li izdrzat barem godinu dana?ja bi uzeo bolje napajanje al tek na ljeto...sad neam para bas....

dali postooji opcija u ve-mulju da ja npr za 3-4 dana zamijenim za fortrona, ja jos nisam ni spojio to napajanje pa ono...

rib@ 20.10.2007. 19:06

Citiraj:

Autor kkljajic (Post 845588)
dali postooji opcija u ve-mulju da ja npr za 3-4 dana zamijenim za fortrona, ja jos nisam ni spojio to napajanje pa ono...

Nazovi i probaj. Nemas kaj zgubiti.

Wolverine 20.10.2007. 21:19

baš si moro kupit to smeče od napajanja?
gle ono može delat godinama a može crknut sutradan, problem je kada ono crkne zbog prenapona ili nečeg sličnog povuči će i par komponenti za sobom.
Napajanje nije bezvezan dio računala i nikako nešto na čemu se štedi i kupuje ''nabrzaka''

i da Fortron PNF je puno puno bolji od tog Modecoma

Halos 20.10.2007. 21:25

fak..joj, e sad sam lud, pljuno lovu bezveze....e, budem ih zvao i probo zamijenit i nadoplatit za fortron PNF 400w(kad vec 300 nemaju)...Budem ih molio....e...

neznam kaj bi..jos mi lik veli to uzmi, to je dobro!MORONČINA i ja i on!

ma ono zurilo mi se pa ajd daj neko kad sam vec tu...eto sad sam naucio lekciju!!!

VulcanRaven 26.10.2007. 21:38

Mogo si od mane uzet AOpen-a od 400W,i spojit na njega dvije takve konfe,i mogo si ga dobit za 200kn.Mislim da bi se i wolverine slozio da bi ti to bilo isplativo.Trebo si prekopat po trznici malo.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:33.