![]() |
Uzet samo napajanje...ili napajanje+kučište...za siću love!!!
POZZ ljudi!!!
Evo trebam malu pomoc, evo ubo sam proc amd athlon64 3800+(939), i maticnu MSI K8N Neo4-f (939), ali problem mi predstavlja to sto doma imam staro kučište sa 235W sa snagom napajanja!ja netrazim da mi kuciste izgleda ko formula 1, nego jednostavno zelim da sve radi.... e sad, ekipa mi je predlagala FORTRON 350W PNF(ali za ovu moju konfu iz MOJ KOMP!!!), ja vjerujem da trebam jace napajanje, a ako sam u krivu slobodno me opomenite.... sad SRŽ problema---dali da uzmem to napajanje ili neko jace al ubacim u staro kučište ili da kupim napajanje + kučište(zajedno)... dali se moze nesto skemijat do cijene od 200-250 kn..ako netko ima neku dobru preporuku npr. codegen 400w crno kučište za 250 kn!!! Za 200 kn nesmijem trazit kvalitetu napajanja pa ni necu...ali svakako pokusajte probrat najbolje i predlozit mi, ovo mi je hitno, znaci to bi sutra trebo ubost...pa ...ko mi pomogne placam cugu e...:chears: (nekuzim se u nista ...:lol2: osim mobitela i nogometa) HVALA!!! |
Uzmi tog fortrona, vise nego dovoljan i najbolje rjesenje za te pare.
|
FORTRON 350W PNF je jaci od tog codgena. Uzmi FORTRON 350W PNF i za jednu i drugu konfu. Fotron tjera i puno jace konfe od tvoje a jeftin je i dosta tih
|
OK!To sam i htio...al evo sad sam prckao po kutiji i vidim naljepnicu 250w max???Sto znaci ta naljepnica??Dali mogu normalno uglaviti to napajanje bez nekog straha!!!?
|
Citiraj:
Jos ako si uz 250W na naljepnici procital JNC, MS ili slicno, onda se i pozuri s kupnjom tog fortrona. |
OK!e to volim...jednostavno i citko!!idem onda sutra do ve-mulja i ubadam ga ziher!!!
Ajd hvala svima na pomoci..i expresnom odgovoru...kak sad, ak vam svima placam cugu necu imat za VGA?!!hehe...lol POZZ |
da...da, naravno, nije a bilo..osto jos jedan koji je kao rezerviran, ono, ..pusiona, ja se nazivcirao i uzeo MODECOM 550w za 240 kn i miran...jos nisam sve stigao spojit niti cu ovaj tjedan moc...tako da ono, propade moj plan da vec danas igram HL EP1.....ahhhhhhhhh
|
Pa imas jos ducana u kojima je bilo fortrona: adm pa onaj game over u shoping centru i sigurno ih ima jos. Ugl. htel sam ti rec da si trebal kupit fotrona a ne to kaj si kupil ali kaj je tu je
|
Citiraj:
Gle meni tolko napajanje nije ni vazno, imam jedan hard i jednu optiku i grafu(najvjerovatnije cu uzet x850xt...zasad)..tako da ono... pa nije vrag da je taj fortron tolko bas bolji od ovog mog??? @elvis...jel ti znas Špehera kojeg iz SV.nedjelje???:zdero2: |
Citiraj:
Citiraj:
|
fak...samo to ne e...pa oce li izdrzat barem godinu dana?ja bi uzeo bolje napajanje al tek na ljeto...sad neam para bas....
dali postooji opcija u ve-mulju da ja npr za 3-4 dana zamijenim za fortrona, ja jos nisam ni spojio to napajanje pa ono... |
Citiraj:
|
baš si moro kupit to smeče od napajanja?
gle ono može delat godinama a može crknut sutradan, problem je kada ono crkne zbog prenapona ili nečeg sličnog povuči će i par komponenti za sobom. Napajanje nije bezvezan dio računala i nikako nešto na čemu se štedi i kupuje ''nabrzaka'' i da Fortron PNF je puno puno bolji od tog Modecoma |
fak..joj, e sad sam lud, pljuno lovu bezveze....e, budem ih zvao i probo zamijenit i nadoplatit za fortron PNF 400w(kad vec 300 nemaju)...Budem ih molio....e...
neznam kaj bi..jos mi lik veli to uzmi, to je dobro!MORONČINA i ja i on! ma ono zurilo mi se pa ajd daj neko kad sam vec tu...eto sad sam naucio lekciju!!! |
Mogo si od mane uzet AOpen-a od 400W,i spojit na njega dvije takve konfe,i mogo si ga dobit za 200kn.Mislim da bi se i wolverine slozio da bi ti to bilo isplativo.Trebo si prekopat po trznici malo.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:33. |