![]() |
Vivax DVD K-210 pitanjce
Doticni player mi ne cita Avi format koji sam snimao sa foticem.
Jel ima neko rijesenje za to,osim promjene playera |
u zid :D
|
Citiraj:
|
Prekodiraj taj avi u xvid ili nesto. Neznam koji je po defaultu output format te kamere. Po dosadasnjim iskustvima taj dvd player cita sve zivo tako da mi je ovo malo cudno.
|
Da, taj player čita sve živo...probaj uzeti neki converter kao što je Bono rekao i rekodiraj ga u divx/xvid...
|
Citiraj:
Na kraju se ispostavlja da ipak stoji stara narodna " Koliko para toliko muzike". |
Hoces malo opisati player, kakva je situacija s titlovima, mogucnosti podesavanja istih, hr. slova? I tak malo :) U brrax-u je 220kn, pa gledam da uzmem jednog za djeda. Uglavnom su mi najvise bitni titlovi, a bilo bi najs kad bi se mogla podesavat velicina slova
|
imam i ja taj player i slova su ti fakat dosta velika i deda ce ti bez problema procitat sve kad si ubaci nekaj za gledat i kaj se tice hr znakova sve podrzava...i cita skoro sve zivo tak da za tu lovu nemres fulat.
|
jel imas digitalac da grunes jednu fotku? :) znam, znam, al eto vec ima jedno govno od playera pa moram sve provjeriti
EDIT: i jos nesto... citam da kod K200 titl mora biti istog naziva kao i film. Jel to slucaj i sa K210? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mislim da ga ne zanima slika playera nego titlova, ako sam dobro shvatio... [:D]
|
Citiraj:
Ali, Hrubi, svejedno hvala na trudu :goood: |
Citiraj:
|
Danas sam bas vratio Vivaxa u ducan uz povrat novaca jer je doticni sinoc preminuo:fiju:
Pa vas molim da mi preporucite neki player koji nece kihnuti za 8 dana. @Syss Imao si pravo:chears::chears::chears::chears: |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:55. |