![]() |
Koje napajanje
Prvenstvaeno me zanima TIŠINA, sva ova napajanja su podjednako kvalitetna. Najviše pucam na auroru, svijetli ljepo...:D
|
Zaboravio si Chiefteca od 360 ili 420W tiho nečujno!
|
Ja bi na tvom mjestu Fortrona 350W jer smatram da Aurora ne vrijedi 100kn više.
|
Tagan 380W se pokazao isto jako dobrim napajanjem.
|
AOpen i Fortron 350W SS su ista stvar, druga naljepnica (moj vote ide njima samo zato jer mi prijatelj ima takvo napajanje i odlično je), iako je i Tagan odlično napajanje.
Ne znam za Auroru, ima drugi vent i ne znam koliko se čuje. Pitaj u Linksu da upale napajanja pa ih direktno usporedi. |
Tagan kika es.
Kupio ga Paske i roxa totalno!!! :D |
Citiraj:
Kao ne mogu naruciti to napajanje jel ga niko nema:rambo: a 550 kn u ladici mi se vec ucrvalo a komp s ovim zamjenskim fleshira maximalno:rolleyes: :rambo: |
Pa kaj ga nema u linksu?
Paskeov dođe malo duplo više! :D |
Citiraj:
po meni bacio je novac jel mu tolika snaga ne treba.. NHF paske al sto je je:rolleyes: |
Moja lova je već otišla u pravcu Zagreba za tog Tagana, al' ga nije bilo u Linksu nekih tjedan, dva. A kad će napajanje na more, ne zna se.
|
Citiraj:
Činjenica je da volim overkill stvari. U vrijeme kad sam kupoval napajanje moj tadašnji Well Tech 420 W nije mogo stabilno pogoniti comp koji je oš imal i 2 120 mm venta na sebi. Problem je u tome da kad se diže - treba povuči užasno puno struje. Reko pas mater - kaj je najbolje, Tagan 480W - odlično, dobar dan, dajte mi ga :beer: Inaće - kao što vele sve recenzije do sada - Tagan radi odlična napajanja sa minimalnim fluktuacijama napona. IMHO - uzmi Tagan i zaboravi sve. Super tiho, a daje odlične napone :beer: |
Ma, glavno da si ti zadovoljan. A ne da kupiš jednog Codegena od 300W, pa plačeš šta ne valja i onda se odlučiš popravit stvar Codegenom od 400W. :D :rolleyes:
|
Citiraj:
moj codegen 300W pere ove nove 400w. al ovi novi codegenovi od 300w su ipak losiji od 400watnih. i napajanje radi vec vise pola godine, sa ventom na 5v. ja se ne bunim :D |
Nije to išlo tebe. A trenutno sam i ja na Codegenu 300W. Do večeras ili sutra, nadam se. I nikad više.
Znalo se desit da resetiram komp., a on ni mrdnit. Pa par puta. Dok mu se ne prohtije. |
Pao je ipak Fort. Ima 12 cm ventić, pa nek puše dolje:D
|
Nisi VALJDA okrenuo vent da UPUHUJE!?:eek: :confused:
|
Je moš mislit...:D Samo da vidim jel pratiš;)
Nemam pametnijeg posla neg raskapat napajanje od 500 čuna da mu okrenem vent da mi puše topli zrak po procu... |
LOL:)
I, kako ti se sviđa napajanje? |
a kaj je sam zalmanovim napajanjima ? pa nebi ona trebala biti tiha ?
|
Citiraj:
islo je sve nas codegenovase :) |
Ma neeeeeeeee. Samo jednog, ali nije uopće toliko bitno. Uostalom, imam i ja Kodiđena. DO POPODNE. Blaženi Oversiiis.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:08. |