PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Razno (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Pazi ti sada ovo! ZAlosno (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=8410)

Master Neo 22.02.2004. 15:38

Pazi ti sada ovo! ZAlosno

evo da i ja nesta iznesem u javnost! KAda sam kupovao svoj novi pc, sastavljao sam si sam, i tak sam si kupovao komponente! I zapnem kod ploce , nigdje ju nisam mogao nabaviti, i ono vidim tu plocu (Abit NF7-S V-2.0) u hg-spotu jedna jedina. Nazovem ja njihovog zastupnika u osijeku Apply i narudin od njih. Nakon jednog dan ploca stigne u osijek i ja odem po nju! Dodem ja kod njih ono ploca otvorena i stoji na policil , tip meni pokaze i ja brzo odletih dom da sastavljam! Kada sam dosao doma i otvorio kutiju ONO Pola stvari Fali, nisam DOBIO CD,DISKETU (DRIVERI), SERIAL SATA CONVERTOR, JEDAN BRACKET SA USB-OM! stvarno zalosao od njih, hg-spota! I kada to vidjeh ODMAH ih nazovem, naravno oni se prave ludi, i da ce konkatirat sa zagrebom! I nakon dosta dosadivanja treban nakraju oditi samo cd - disketu, kazu da ovo ostalo ne doalzi uz plocu, a u samim upustvima i na netu te ostale stvari dolaze uz nju!
Sramotno, zalosno, ali istinitio!

Srky 22.02.2004. 15:42

To su ovi iz Apply-ja krivi, trebo si otic u Digital Design i tam bi ju dobio normalno sa svim bundleom.
Vjerojatno si dobio neku polovnu (malo vozena) pa ti uvalili. :)

>>>KUKY<<< 22.02.2004. 16:16

isuse. da sam ja u takvoj situaciji odneo bi im plocu i zahtjevo ono za sto sam dao novce..svasta....kakve seljacine..:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

tor 22.02.2004. 16:24

ploča....rastaviti....dio....po.....dio.....u......guzu:D

STRMX 22.02.2004. 16:28

1. trebao si odmah pogledati jel sve unutra
2. neka ti vrate lovu ili nek ti daju plocu sa svime sto ide uz nju.

kad sam kupovao u digital-u tip je otvorio da viddimo jel nesto fali

Master Neo 22.02.2004. 17:03

da sam znao kupio bi u digital-u!!!! A ploca je nova , jos je mirisala... znate onaj supre miris, kad kupite nesta novo!! A ne znam sta da im kazem, amateri jednostavno! Jos se prave ludi kako ne znaju da bilo sta dolazi uz plocu! DA da mi je znati sta ce im ta disketa i cd!

Isus 22.02.2004. 17:29

Uzmi uputsva i snjima u dućan i jebi im mater da želiš dobiti ono kaj ide uz ploču inače tražiš pare nazad, i da nemoj slučajno zaboratviti to razglasiti po medijima i pošalji mail i HGšrotu i traži u firmi di si kupio direktora prodaje!

Nemoj zaboraviti palicu!

Master Neo 22.02.2004. 18:01

nema mi druge! Dal si ti uz svoju dobio 2 brekete, serial SATA convertor?

z3D 22.02.2004. 19:35

Citiraj:

Originally posted by Isus
Uzmi uputsva i snjima u dućan i jebi im mater da želiš dobiti ono kaj ide uz ploču inače tražiš pare nazad, i da nemoj slučajno zaboratviti to razglasiti po medijima i pošalji mail i HGšrotu i traži u firmi di si kupio direktora prodaje!

Nemoj zaboraviti palicu!

ma gle, kak ne kuzis da je ploca MIRISALA...nije bed :D :D :D:clap:

Master Neo 22.02.2004. 19:39

ma vidi ti ovo, otela se ova danasnja djeca! OStalo no coment

Rivi 23.02.2004. 08:20

Heh, ne znam, ali u Splitu nikad nije bilo takvih problema. Jednom te prodavač zajebe, pa ako hoće sutra imat dućan, brrrzo to ispravi. Tako da naši dobavljači dobro paze od koga će naručivat komponente, da im se, radi malo manje nabavne cijene, to kasnije ne razbije o glavu.
Ako ne vjerujete, provjerite. :zajebannekismajličijafacasvegovori

Isus 23.02.2004. 10:02

Citiraj:

Originally posted by Master Neo
nema mi druge! Dal si ti uz svoju dobio 2 brekete, serial SATA convertor?
Dobio sam jedan bracket s dva USB-a, Firewireom, CD, Serial ATA adapter, S-ATA kabel. stržni lim,jedin nisam bio dobio disketu pa sam nazvao Links di su mi sam rekli dojdi i napravit cemo ti, došao sam i predamnom mi je presnimio disketu. Abit zna zafušat i zaboravit disketu.

Čekaj nisu ti dali CD s driverima i ostale gadgete? PALICU u RUKE i udri po njima.:rambo:

Paske 23.02.2004. 12:05

:eek:

To nije žalosno ... to je šokantno :eek:

Ne vjerujem da se takove stvari događaju ....

Mislim - to je jednostavno i doslovni po slovu zakona KRIMINAL.

Sino - žali se svima, pa i nijma - bez vike nikada ništa. Tha, pa ipak smo mi zapadni balkan s istočnim radnicima :rolleyes: .

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:03.