PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Operativni sustavi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Ručno čiščenje windovsa - za mahere (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=84097)

voice_recogniti 17.10.2007. 12:53

Ručno čiščenje windovsa - za mahere

ukratko, soba mi je prljava i neuredna ocu je ocistit od spamova, virusa, popova, edova, ne dobro obrisanih posljednjih programa itd.. i to sve zahvaljujuci IE.

napominjem ne koristim nikakav antivirus, jer mi je i njega muka... reinstaliram svaka 2 mjeseca windovs, da mogu i sebi bi krv ispumpa s novom ali ne mogu hebiga.

znaci u regeditu ili win32.. kako pobrisati sve posljednje i nepotrebno. da windovs bude kao nov. jel to moguca misija?!

--samo rucno me zanima --

Mr.Black 17.10.2007. 13:26

Citiraj:

Autor voice_recogniti (Post 842959)
ukratko, soba mi je prljava i neuredna ocu je ocistit od spamova, virusa, popova, edova, ne dobro obrisanih posljednjih programa itd.. i to sve zahvaljujuci IE.

napominjem ne koristim nikakav antivirus, jer mi je i njega muka... reinstaliram svaka 2 mjeseca windovs, da mogu i sebi bi krv ispumpa s novom ali ne mogu hebiga.

znaci u regeditu ili win32.. kako pobrisati sve posljednje i nepotrebno. da windovs bude kao nov. jel to moguca misija?!

postaj log file od Hijack this u http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=29285..moja preporuka da upotri***ish neki od alata..ad-aware i sl.

gremlin33 17.10.2007. 13:30

pa kad instaliraš vindowse (fresh copy) onda odi u regedit i exportiraj registry

mada ti je to ko da oćeš čistiti sobu umjesto usisavachem s pincetom...
uvijek promakne nešto..zapravo puno toga...

McG 17.10.2007. 13:33

Pa kaj se zamarate. Tip koristi IE, neće koristiti antivirusne programe (a fala bogu ima čist solidnih besplatnih rješenja), instalira Windowse svaka dva mjeseca. Zna da si je sam kriv za tu situaciju i ne da mu se ni prstom mrdnuti da si sredi sve kak spada. O pravljenju imagea da i ne govorimo. Sam si neće pomoći, a druge traži za pomoć. Kak si je složil, nek koristi, instalirava do mile volje i nek se muči.

De5tr0yer 17.10.2007. 13:37

rucno ciscenje winsa--no go. previse, puno previse smeca ima u registryu winsa...
ti bi zapravo mogao sa cistim winsima pogasit i maknut toliko stringova i keyeva da ih je tesko nabrojat uopce, a da winsi rade savrseno...

gremlin33 17.10.2007. 13:53

Citiraj:

Autor McG (Post 843014)
Pa kaj se zamarate. Tip koristi IE, neće koristiti antivirusne programe (a fala bogu ima čist solidnih besplatnih rješenja), instalira Windowse svaka dva mjeseca. Zna da si je sam kriv za tu situaciju i ne da mu se ni prstom mrdnuti da si sredi sve kak spada. O pravljenju imagea da i ne govorimo. Sam si neće pomoći, a druge traži za pomoć. Kak si je složil, nek koristi, instalirava do mile volje i nek se muči.

:respekt:kad malo bolje razmislim :)

SPLiFF 17.10.2007. 17:56

S cim se ljudi bave, ciscenje windowsa... kakve koristi od tog

Codiac 17.10.2007. 22:51

Citiraj:

Autor voice_recogniti (Post 842959)

stavis
win
avast (free)
adawareom prodjes jednom u par dana

i nemas nikakvih problema.

papirus 19.10.2007. 23:21

Citiraj:

Autor Codiac (Post 843451)
stavis
win
avast (free)