![]() |
Iskon besplatni mail
Otvorio sam si tamo mail besplatni i sadaželim pregledavat poštu preko outlooka.Normalno za ulazni napišem pop.iskon.hr , za izlazni mail.iskon.hr, username i šifru i kad dem provjeravat poštu stalno me pita za username i šifru.Kako to sredit da sve bude normalno?
|
Tools > Accounts i tamo negdje izaberes da sejva password. Doma mi je deinstaliran tak' da ne mogu tocno pogledati. Kaj su iskonovci dozvolili POP pristup na besplatni mail @net.hr?
|
Ma sve sam to čekirao.Valjda ne dozvoljavaju POP pristup.
|
@net.hr nema pop pristup
@inet.hr e preko njega imaš.... |
Daj preporučite neki dobar mail servis a da mogu poštu provjeravat preko outlooka, a da nije yahoo ni msn.
|
|
Pa ja ću popizdit.Kao ono na iskonu dobijete jednu adresu i još možete jednu otvorit besplatno.Ne mislim na @net.hr nego na @mail.inet.hr . Tu drugu adresu si je otvorio moj brat još prije.Kako je on više ne koristi ja sam mu je zbrisao i napravio ja svoju.Lijepo si ja mislim tu cu adresu dat samo nekima da ne bi bilo spama i sranja i tako ja sve sredim u outlooku da prima i sve je ok.Novi mail, šifra, sve novo.Kliknem ja send recieve a ono prima 145 poruka.Popizdio sam.U čemu je caka?
|
Otvorio sam preko indexa.Hvala Costa!:beer: :beer:
|
No frx :beer:
Mozda je netko imao tu adresu pa je odustao od nje zbog spama? |
To i ja mislim.:beer:
|
Navodno besplatni mail možeš gledati preko popa (ako se spajaš preko Iskona na net), ali nisam uspio natjerat da radi. Tu informaciju sam dobio od "tete" u tel. podršci.
|
Pa to radi vec par godina, ali moras se spajati preko Iskona.
info |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:08. |