![]() |
Dobar zracni hladnjak za Q6600
Kao sto u naslovu kaze treba mi dobar hladnjak za proc jer planiram ocati. Kučište je Tt Big armor sa 4 hladnjaka ,ploca ASUS P5K Premium. Gledao sam Tt BigTyp VX, ali ako ima sta bolje od toga samo pucajte. Naveo sam plocu i kuciste zbog toga sto neki cooleri ne stanu u neka kucista/ploce.
|
Baci oko u Zolu pogledaj malo scythe hladnjake http://www.zola.hr/index.html?lmd=39329.752500 ja bi da sam na tvom mjestu uzeo ninju ;)
|
Scythe Infinity, Thermalright Ultra120 Extreme, Coolermaster Gemin II. Koji god da uzmes neces fulat. I Big Typhoon VX je OK.
Ninja nije dobar izbor za quad-core... |
Evo jesam. Ima vise tih "Ninja". Pretpostavljam da je to onaj kod kojeg je slika PcEkspert preporuka. No teze mi ga je nabavit jer ne zivim u Zagrebu.
EDIT:vidim da je SRV vec odgovorio. |
Sonic Tower!!
|
Citiraj:
|
Frend ima Ultra120 Extreme i kaze da mu je strava, digao ga je na 3.6 i u idleu oko 37 a load 55 max
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
3.9GHz+, 1.65v, G0, Artic Silver 5, TT Armor, provjetrenost, vrhunska :D
Baza Sonica polirana/šmirglana, sumnja se na neravan HS :( Crkava: 85C+ |
A kakav je vent gore? Da nije to Opteronov komp? :D Cuj nije lako ohladit 4 jezgre toliko overvoltane, pogotovo ako nema odlican kontakt sa IHS-om, ipak Sonic ima malo premalo cijevi za tu zadacu :)
|
IMO, 1,65v i zrak nejdu zajedno, tu samo voda pomaze...
|
Citiraj:
Po pitanju temp. je dovoljno reći da je full load vmodane GTX-ice (na 1.55v) 55-60C. Tako da je to u rangu vode. Problem je najvjerojatnije u neravnom IHS-u na procu, kako sam rekao. A kako si ti rekao, tu nema pomoći, osim šmirglanja istog... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:28. |