![]() |
Hladnjak za memoriju?
Pozdrav
Imam crucial ballistix pc2-6400 (2x1gb) i poprilično se zagrijavaju nisam u mogućnosti da nad njima montiram hladnjak jer ga nemam gdje uvidati, ali postoji drugi način a taj je: da kupim HR-07 Termaltake pasivni hladnjak koji ima na sebi mogućnost da se na njega montira ventilator, pa me zanima dali se to isplati raditi gledao sam neka testiranja i ispada da smanjuje nekih 12°C-13°C, a cijena jednog hladnjaka je 150 kn. slika hladnjaka ==>( http://www.overclockers.co.nz/product/chip/HR-07B.jpg ) |
Ja sam montirao vent gore, tako da sam zicom privezao za zice od napajanja...
|
Ballistixi na svojim stock frekvama su takorec hladne memorije. Ja sam svojoj za test nafrljio koliko max ploca daje, mislim 2,5v i tek onda je bila topla. Ne kuzim o kakvom grijanju pricate :)
|
Citiraj:
|
Ja nisam spomenuo grijanje.
Stock su ledeni bez venta a uocavam stvaranje leda sa ventom. :P |
Citiraj:
Ne isplati se jer je to 300kn za babin q*ac :) Da ih je bilo u vrijeme starog bh5 pa ajde (iako je bi i tada bilo ne isplativo) ali sada se pogotovo ne isplati . Ako osjetis pod rukom da su bas fino topli onda gumicama (koje se koriste u kuhinji) montiras ventilator(koji je jeftiniji od dva nova hladnjaka) bez problema |
aj fala, baš me to pilalo to dali je skupo ili ne.
Ništa onda od pasivaca. |
Ne razumijem što nisi shvatio u svojoj temi otvorenoj prije mjesec dana? Otvaraš novu, a uz te dvije imaš jednu veliku pod interesantnim naslovom Grijanje memorije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:39. |