![]() |
Pogreške HRT-ovih sportskih novinara
Gledam pregled utakmica za EURO 2008 i kad ono
Utakmica između Engleske i Estonije Ozljedi se A. Cole a Viki Ivanović kaže stradalo koljeno,zglob i onda ono najbolje velike muke za Arsenalovog menagera Arsenea Wengera. Brijem da skoro svaki Hrvat koji prati nogomet zna za Colea i da igra u Čelziju(Chelsea). napišit i vi neke gafove naših tzv. sportskih "stručnih" novinara. |
Kaže Saša Sušec: "Velika pobjeda Dinama!". :D
Radi se o tekmi Hrvatska : Izrael. |
Prasichko u jednom od mnogih prijenosa LP,engleski klub Vs. anybody...100xpogrijesi imena u utakmici sa 22 covjeka na ekranu.Pa koji posao on moze odradit bez greske???
|
Onog Čosića sa HRT-a treba maknut pothitno on je još gori od Blažićka i ostalih njemu je svaka druga riječ kriva
|
Vela: On je jedan od rijetkih igraca koji ima oba dvije noge
Čeči Bogdan: Pa zar nemaju svi igrači 2 noge?? (svjetsko prvenstvo,neznam za kog su govorili...uglavnom Vela je mislio da može pucat s obje noge,a čeči...ma lommm) |
LOL
Cujem toliko nebuloza sportskih novinara tjedno da sam vec imun na to :D Enemy from the inside :goood: |
Čeči Bogdan u 2. od 3 minute sudačke nadoknade, kod rezultata 1:1 : "Mislim da će se igrati produžeci".
Vela: "Jesi izrekao hazardersku prognozu". Bogdan: Obje ekipe igraju na pobjedu, jer bi obje momčadi željele igrati u četvrtfinalu. Vela:Riquelme je pucao izravno,nije bilo daleko... Bogdan:...da je gol malo viši.. Vela:onda bi bio za ragbi!! Bogdan: On je lijevi bočni, ili kako se kod nas kaže lijevi bek. Bogdan: Ovo nije bio centaršut već dodavanje u zrak. Bogdan: Evo sad Poljaci pokušavaju zadržati loptu da vrijeme sporije teče. Vela: "Na startu utakmice temperatura je bila visokih 33°, da bi početkom drugog dijela naglo zahladnilo. Sada je 32°. Bogdan: ovo je teze pogoditi nego promasiti Vela (zbunjeno): mislis........obrnuto.......teze je promasiti nego pogoditi? Bogdan: e to, to! to sam htio reci! Jedan zna pisati, drugi čitati. Vela: Pratim ja tebe... Božo Sušec: "I ovo je dokaz da Van Basten ne provodi nikakvu rasisticku politiku. Imaju cak jednog crnca u momcadi" Bogdan: "Nedved ima obje noge" onda se naduvezuje Vela: "a ostali igraci nemaju obje noge?" Bogdan: "ma to je onako nogometno, znaci da mu je jedna noga jaca" Vela: "je, inace bi to bila nekakva paraolimpijada" Bogdan: "da" Vela: "da" Balog: Borgheti je u neprestanim duelima s Osoriom (nema veze što obojica igraju za Meksiko, sto je prvi napadač a drugi obrambeni igrač i na tekmi su si najblize prišli na 30 metara) :D |
bolje bi vodil sportski program jedan jajan iz noćne more neko Čosić
|
Najbolja svih vremena je ona : dobro vecer dragi gledaoci iz Londona , sa Parka princeva ( koji je inace u Parizu ) , autor mislim da je bio Susec .
|
Jeste gledali kad tekmu na bosanskoj televiziji? Slusajte malo njihove komentatore, oni sto manje pricaju da se ne bi blamirali kao ovi gore :)
|
Citiraj:
Sjetio sam se jos neceg sa Hrt-a , jer ste zamijetili krivo citanje prezimena stranaca ? to zna bili presmjesno , posebno kod starijh komentatora koji idu jos po Vuku , kako se pise - tako se cita . |
Bogdan: "Nedved ima obje noge"
onda se naduvezuje Vela: "a ostali igraci nemaju obje noge?" Bogdan: "ma to je onako nogometno, znaci da mu je jedna noga jaca" Vela: "je, inace bi to bila nekakva paraolimpijada" Bogdan: "da" Vela: "da" ova je najjača...hahahahha |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:17. |