PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Pogreške HRT-ovih sportskih novinara (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=83697)

BOGDO 13.10.2007. 22:46

Pogreške HRT-ovih sportskih novinara

Gledam pregled utakmica za EURO 2008 i kad ono

Utakmica između Engleske i Estonije

Ozljedi se A. Cole

a Viki Ivanović kaže stradalo koljeno,zglob i onda ono najbolje velike muke za Arsenalovog menagera Arsenea Wengera.

Brijem da skoro svaki Hrvat koji prati nogomet zna za Colea i da igra u Čelziju(Chelsea).

napišit i vi neke gafove naših tzv. sportskih "stručnih" novinara.

frANZi 13.10.2007. 23:02

Kaže Saša Sušec: "Velika pobjeda Dinama!". :D

Radi se o tekmi Hrvatska : Izrael.

Ovca 13.10.2007. 23:08

Prasichko u jednom od mnogih prijenosa LP,engleski klub Vs. anybody...100xpogrijesi imena u utakmici sa 22 covjeka na ekranu.Pa koji posao on moze odradit bez greske???

BOGDO 13.10.2007. 23:17

Onog Čosića sa HRT-a treba maknut pothitno on je još gori od Blažićka i ostalih njemu je svaka druga riječ kriva

zaebani 13.10.2007. 23:33

Vela: On je jedan od rijetkih igraca koji ima oba dvije noge

Čeči Bogdan: Pa zar nemaju svi igrači 2 noge??

(svjetsko prvenstvo,neznam za kog su govorili...uglavnom Vela je mislio da može pucat s obje noge,a čeči...ma lommm)

Chuby 14.10.2007. 00:55

LOL
Cujem toliko nebuloza sportskih novinara tjedno da sam vec imun na to :D
Enemy from the inside :goood:

nino 14.10.2007. 00:57

Čeči Bogdan u 2. od 3 minute sudačke nadoknade, kod rezultata 1:1 : "Mislim da će se igrati produžeci".
Vela: "Jesi izrekao hazardersku prognozu".

Bogdan: Obje ekipe igraju na pobjedu, jer bi obje momčadi željele igrati u četvrtfinalu.

Vela:Riquelme je pucao izravno,nije bilo daleko...
Bogdan:...da je gol malo viši..
Vela:onda bi bio za ragbi!!

Bogdan: On je lijevi bočni, ili kako se kod nas kaže lijevi bek.

Bogdan: Ovo nije bio centaršut već dodavanje u zrak.

Bogdan: Evo sad Poljaci pokušavaju zadržati loptu da vrijeme sporije teče.

Vela: "Na startu utakmice temperatura je bila visokih 33°, da bi početkom drugog dijela naglo zahladnilo. Sada je 32°.

Bogdan: ovo je teze pogoditi nego promasiti
Vela (zbunjeno): mislis........obrnuto.......teze je promasiti nego pogoditi?
Bogdan: e to, to! to sam htio reci! Jedan zna pisati, drugi čitati.
Vela: Pratim ja tebe...

Božo Sušec: "I ovo je dokaz da Van Basten ne provodi nikakvu rasisticku politiku. Imaju cak jednog crnca u momcadi"

Bogdan: "Nedved ima obje noge"
onda se naduvezuje Vela: "a ostali igraci nemaju obje noge?"
Bogdan: "ma to je onako nogometno, znaci da mu je jedna noga jaca"
Vela: "je, inace bi to bila nekakva paraolimpijada"
Bogdan: "da"
Vela: "da"

Balog: Borgheti je u neprestanim duelima s Osoriom (nema veze što obojica igraju za Meksiko, sto je prvi napadač a drugi obrambeni igrač i na tekmi su si najblize prišli na 30 metara) :D

BOGDO 14.10.2007. 02:55

bolje bi vodil sportski program jedan jajan iz noćne more neko Čosić

Router 14.10.2007. 10:42

Najbolja svih vremena je ona : dobro vecer dragi gledaoci iz Londona , sa Parka princeva ( koji je inace u Parizu ) , autor mislim da je bio Susec .

SPLiFF 14.10.2007. 11:24

Jeste gledali kad tekmu na bosanskoj televiziji? Slusajte malo njihove komentatore, oni sto manje pricaju da se ne bi blamirali kao ovi gore :)

Router 14.10.2007. 11:49

Citiraj:

Autor SPLiFF (Post 839965)
Jeste gledali kad tekmu na bosanskoj televiziji? Slusajte malo njihove komentatore, oni sto manje pricaju da se ne bi blamirali kao ovi gore :)

Na FTV-u su uzasno pristrani kad nesto prenose , jednom sam gledao neki rukomet , Hrvatska i jos neko , i uzasno su nas suci krali , kod nas je komentator bio suzdrzan i nije dirao u to , a kod njih , uh , lik je bio lud , slao ju sudca kod okuliste , pa prozivao ga da je lopov , zlocinac , da sudi kao da se on licno bori za medalju , pa da umjesto crnog dresa treba mu dati crveni kao sto imaju i ovi za koje sudi , pa da je utakmica sigurno odlucena jos sinoc uz neki svedski stol , stvarno je bila komedija sto im je sve rekao , i na kraju kad su nasi izvukli pobjedu , lik je slavio doslovno sa UUUUU , tako je , gospodine sudijo danas ste izgubili.
Sjetio sam se jos neceg sa Hrt-a , jer ste zamijetili krivo citanje prezimena stranaca ? to zna bili presmjesno , posebno kod starijh komentatora koji idu jos po Vuku , kako se pise - tako se cita .

zaebani 14.10.2007. 12:26

Bogdan: "Nedved ima obje noge"
onda se naduvezuje Vela: "a ostali igraci nemaju obje noge?"
Bogdan: "ma to je onako nogometno, znaci da mu je jedna noga jaca"
Vela: "je, inace bi to bila nekakva paraolimpijada"
Bogdan: "da"
Vela: "da"

ova je najjača...hahahahha

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:17.