![]() |
MaxTV pitanjce...
Dakle... s obzirom da baratam sa cak cetiri programa, dobro bi mi dosao (s obzirom da nije neka strasna cijena) koji kanal vise cisto da nezahtjevno bacim oko prije spavanca.
Klasicni TV prijemnik nemam jer mi je za to Dell i vise nego dovoljan. Imam i Leadtekovu 1000T dvb-t karticu koja na sebi ima (izmedju ostalog) s-video te kompozitni ulaz. Jel MaxTV moze funkcionirati u mom slucaju? Ako moze, sto mi treba od kablova koji ne spadaju u standardni paket koji ce monter dofurat mi kuci? |
Pošto MaxTV ima samo Scart izlaz. Trebalo bi ti ovo: http://www.elektro-pospisil.cz/images/Q11.jpg
I ovaj kabel koji spojiš na žuti izlaz na ovom scartu i upikneš u isti takav u tv kartici. http://shop.ati.com/buyatistore_asse...es/2537996.jpg I treba ti ovo za zvuk. Isto tako uljučiš ovo chincheve u scart, a ovu drugu gdje ti je ulaz za zvuk na TV KARTICI!!! http://www.national-tech.com/prodimages/2rca-ste.jpg I onda postaviš u programu za gledanje da oceš da ti je izvor video in (ime varira od programa do programa) i to je to! |
Citiraj:
kontakt@t-com.hr |
stare motorole koju ja imam doma imaju kompozitni izlaz i preko nje upiknes sve u tv karticu ako ti tv kartica ima kompozitni ulaz.. ako ne onda bi ti bilo cist okey da si nabavis avermedia hybrid card cca 600kn ima odlican tv tuner mozes sa max.tv-a direktno snimat divx-e slika je odlicna itd... dosta isplativa stvar tako ja imam slozeno i super radi..... zato je max tv odlican izbor.... i jos tvoj dell ufff ko bog
|
Citiraj:
|
Citiraj:
dakle predbiljezim se... dolazi taj monter... nosi modem koji vec nosi i nesto kablova... ima li sanse da to proradi u mom slucaju? |
Citiraj:
|
samo je pitanje da li rade svi izlazi ili su tu za šminku
čisto sumnjam da npr. radi HDMI izlaz |
Na Atlanit radi i HDMI i kompozitni i scart tako da nema beda
|
ide li koji program na maxTVu u HDu ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
i da...... naravno da i hdmi izlaz radi ;) |
Dakle ti imaš PC na kojem bi pratio MaxTV. Ja nebi uopće tako radio, nego ovako (nemam osobnog iskustva, ali sam guglao o tome, čak ima negdje i na PCE forumu o tome)
1. Ukopčaš izlaz iz rutera direktno u mrežnu karticu 2. "prosnifaju" se IP adrese i portovi streamova TV programa 3. Gledaš MaxTV sa npr. VLC playerom Doduše na ovaj način nemaš daljinski od maxtv uređaja. |
Citiraj:
Zasto ne samo ukopcati u s-video i gledati u defaultnoj ili bilo kojoj drugoj aplikaciji podrzanoj od strane kartice? S tim da sam zaboravio napomenuti da me snimanje apsolutno ne zanima. |
preneseno sa t-portala:
Citiraj:
|
Kada smo vec kod max-tv da vas pitam.Ovako imam siemens se555 koji ima firmware za 4 lana a 3 su ukapcana , pa vas pitam dali ja morem spojiti kada mi to sve sloze ovako:
taj uređaj u modem koji cu valjda dobiti (ali ako ga i nedobijem imam kasdu kao visak) pa iz tog uređaja (kasde) u se555 pa u moj pc jer u se555 mi je tel veza. |
HDtv na max tv dolazi na prolječe 2008g!PROVJERENO!!!!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jedva čekam HD da iskoristim LCD od 42" kako spada
|
Citiraj:
|
Susjed mi je glavni za t-com u požesko-slavonksoj županiji!
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:13. |