![]() |
Moto GP 07
instaliro sam igru i pokreno i sve je to dobro. detalji na high i sad kad igram igra mi koda preskace. imam 40FPS i odjednom spadne na 15FPS to samo u nekim djelovima staze. ali zasto mi se to desava. neznam kako da vam objasnim. ono igras igras pa onda kao da preskoci pa nastavi. naglo mi padaju fps-i. a inace igrom sam zadovoljan.
|
Na žalost, trebaš bolju grafičku.
|
ali meni je cudno to sto ja kad vozim prvi krug komp steka na djelovima a kad drugi put nailazim tuda onda sve super radi
|
Citiraj:
:chears: |
Da li ti šteka još dok se ne odvojiš od skupine vozača u prvom krugu, a kasnije u drugom kada ih prestigneš ne šteka? Jesi li to htio reći?
|
kad se ne odvojim od vozaca u prvom krugu onda mi steka. i drugi krug kad vozimo i ponovno tuda prolazimo ono jos se nisam odvojio ona nesteka.samo prvi mi krug steka vozi times treals ili race.
|
Pa onda to nije neki problem ako je samo prvi krug, ali vjerujem da smeta.
Ako nemaš sa drugim igrama problema, onda nisam siguran da će biti lako naći uzrok. |
nemam problema. stalker radi na high i cod4 na high i extra bez stekanja. mozda je do igre. cekat cu patch.
|
Za razliku od odličnog motoGP2 ( usput kopirao sam cockpit.ark iz GP3 u GP2)
Moto GP2007: 1. katastrofalan zvuk - jesu li ti programeri ikad čuli npr.SuzGSXR1000 ili KavZX10R na cesti 2. nizak FPS zbog kojeg se nema dobar osjećaj za proklizavanje itd. a i samo kretanje (fizika) motora je puno bolje rješeno u GP2 ( koristim 100% simulaciju ) 3. Loša izrada staza npr. usporedite Istambul u TOCA3 DTM, glatkoću izvođenja, osjećaj za brzinu i izgled staze - u motoGP2007 imam osjećaj da vozim karting na 250m dugoj stazi 4. Snagu procesora troše na gluposti tipa helikopter, njihanje zastava, publika - ja inače igram samo TIME TRIAL kako mi nebi smetali glupavi protivnici - koristim motoGP2 kao simulator za vježbu 5. grozan kokpit i pesperktiva pogleda - u motoGP2 koristim pogled gdje se naginje staza a ne kokpit Znam baš sam ga ... ali muka mi je kako zas.... Ova igra treba veeeeliki patch |
Odlična igra, motori su izvrsno odrađeni i posebno mi se sviđa što postoji mogućnost kupnje djelova za motor.
Zvuk - odličan. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:37. |