![]() |
Logitech diNovo
Pošto me microline zajebo zna li netko gdje se još u Hrvatskoj može nabaviti dotična tipkovnica i miš?
|
Re: Logitech diNovo
Citiraj:
Imaš u Melcompu ali je cijena jooojjjj:D |
A kako te to Mikrolajn zajebao?
|
Re: Re: Logitech diNovo
Citiraj:
Nema te sile u svemiru da to kupim :rolleyes: |
Re: Re: Re: Logitech diNovo
Citiraj:
Pretjerali... |
ma koji je to vrag?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Samo 2.400 Kn za tipkovnicu i miša - samo zato kaj su BT i mogu na njih kačiti mob i ipaq. Pardon, ali to je jednostavno - GLUPO. Da košta 1000 do 1200 Kn, ajde. Novo je, šminka i sexy, ali 2.400, pa to se graniči s cijenom gluposti :eek: ( Space Balls :D - brzina gluposti :rolleyes: ) |
Citiraj:
|
Koja je uopće najbolja multimedia tipkovnica za žicom ili bez?
|
ovo ti je super stvar Logitech CordlessDesktopMX Bluetooth+M , cijena 1.588,44,melcomp! iako je previse novaca! Bolje si uzmi Logitech Cordless Desktop Optical (Cordless iTouch tipkovnica + Cordless Mouseman Optical), nije bas previse skupom, oko 700 kn a super radi i ima svega :-)
Ps. vodeno radi odlicno :-) |
U King Crossu - Microsoft cordless desktop - 450 Kn :eek:
Microsoft cordless multimedia keyboard mouse wireless Prava prilika :beer: |
Citiraj:
|
Imao sam i ja MS miša i nisam baš bio zadovoljan s njim. Na kraju ću najvjerojatnije uzeti Logitech Cordless Desktop MX Bluetooth. 1000 kn u microline-u
|
a cek cyber zakej ti moras imat sve sto je PRESKUPO i kicasto? ti si neki rich kid ili kaj? mislim nemoj se ljutit ali pretjerujes buraz! :D
|
Citiraj:
Volim sve high tech. A sva sreća imam gdje zaraditi veliku lovu kad god hoću tj. kad god mi treba pa onda zaradim i kupim takve stvarčice |
štono se kaže, lakoe tudjim kurcem po kupini lupat, jelde cyber :o)
btw...zna li neko ima li gdje uzet odvojeno logitech dinovo tipkovnica bez misa obzirom da ih imam 4. |
Re: Logitech diNovo
Citiraj:
i ne kosta 2400kn, stvarno bi morao bit lud da to das... mislim da je taj dinivo tak skup zbog onog media pad-a koji je totalno preseravanje, a jos je i digitron... |
a vidi vida oylica nam je prešel :D
i naravno odmah temu staru godinu dana uskrsnuo :rolleyes: |
I ja sam zazujal kad sam vidio raspravu :D
LoL |
Citiraj:
|
Re: Re: Logitech diNovo
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Volim sve high tech. (osim procesora) " i sve bi bilo u redu :clap: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bože, pa imaš dinovo sa RF vezom za 1000 i sa BlueTooth vezom za 1600
sve u Linksu... :confused: |
RAK - daj molim te close topic !
Tu mi djeca dižu pola godine stare postove i trabunjaju o cijeni i sličnim nebulozama :rolleyes: |
Ne smije se o cijenama pričat?:mad:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |