![]() |
praksa-tehnicka skola
di bi se dala odradit kvalitetna praksa za skolu?
smjer racunalstvo...znaci tak neka firma...trabao bi odraditi 80h ali bi ja raadio i preko ljeta taamo...znam da se u ve-milu moze raditi preko skole(preko ljeta)ali oni mi ne bi izdali potvrdu da sam odradio praksu kod njih... ako netko ima iskustva...:chears: |
nitko tu ne radi u nekoj prodavaonici ili servisu racunala?
i nitko nigdje nije isao na praksu? |
pa ovak.
prvo dali moras imati neke specijalne zahtjeve? drugo dal ocekujes neku lovu? trece koliko znas, jer te masa ekipe nece ni saslusati ako neznas neke stvari. i zadnje sto bi ti radio... servis, programiranje? |
cisto sumljam da bu nesto korisno isprogramirao u 1. ili 2. srednje (to bi islo skolstvo a ne zaebanog) bojim se da si osuden na sklapanje kanti negdje. Ili se raspitaj u velikim firmama tipa Pliva, HRT, Koncar i sl. Dakle velike (drzavne) firme koje imaju svoj vlastiti informaticki odjel pa se tamo lako utopis. Dakle telefon u ruke
|
1.nemam neke specijalne zahtjeve
2.ne ocekujem lovu al ono...ak daju daju 3.znam dosta 4.svejedno mi je sta radimm samo da radim chuby u pravu si ne znam bas programirat jer smo to tek poceli ucit |
cuo sam da u ina-i mos dobiti neku lovu pa zovi :D
|
INA kao Industrija nafte?kaj cu tam radit pobogu?
|
INA -Sektor informatickih djelatnosti iliti nesto tako
700 kn za to sta sam 10 dana sjedio po 3 sata i surfao netom:goood: |
3NCORE@ imas mozda broj nekog kog mogu kontaktirat?
|
Ja sam bio u subicevoj na praksi,ali nemam vise nikakvih papira pa neznam za broj.Ako ti nije daleko proseci se:D
|
ima jos netko kakav prijedlog?
|
malo dižem stariju temu ali i ja bih ove godine trebal na praksu (80 sati) - Samobor. završio s odličnim 1. razred, jedini posebni zahtijev jest da se praksa obavlja u - Samoboru, znam dosta stvari - rekao bih nešto iznad prosjeka (za moje godine), raditi nešto - bilo što samo bilo bi poželjno da nije nešto zamorno i užasno dosadno (primjer upisivanje popisa članova neke stranke i sl.). ako netko ima nešto bio bih zahvalan.
|
Posjeti prodavaonice informatickom robom i servise pa pitaj.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja cu sad drugi razred pa me zanima, kad bi trebo počet trazit praksu, i jel se gdje u pž plača. Nisam bas iz pž tocnije 10 km dalje i nisam svaki dan u pž pa mozda neko odavde zna Btw. teh za racunalstvo i rado bih slago komponente i igro se sa kablovinjem i htio bih nest posteno nacit |
Citiraj:
|
prvo ot, gleaj neke trgovine/servise racunala, i da su obavezno klimatizirani, mislin da ti nis frugo nije prevec bitno, profesori i tako samo bace oko nate izvjestaje sa prakse, i ne brinu previse sta si i kako radio, jeni ako stvarno oces radit:stoopid::stoopid::stoopid: i naucit nesto
Citiraj:
ma da in nebi isa srid lita, sa 16 godina, more 20m od kuce, trunit negdi na 40 stupnjeva za par kn:kafa: |
bilo bi dobro kad bi bilo par kn, kod nas se nista ne dobiva
|
Citiraj:
Ma neces nista raditi ako odes tamo, tj jedino ak bas imas volju. Pare neces vidjet :D Eventualno dobijes kavu ujutro ^^ Jednu godinu sam bas isao na praksu, drugu dodjem kad idu provjeravati iz skole jesmo li na praksi i onda sam igrao WoW :) |
hg spot prima, meni frend bio tamao na praksi
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |