![]() |
(riješeno) Trenutno izbacivanje usred igranja igre... Why?
POZZ ljudi!!
Evo imam jedan mali problemčić, pa ako tko zna uzrok i nacin kako da se toga rijesim slobodno predlozi! LOL:chears: Znaci usred igranja HL2-ke, NFS MW i F1 2006(btw..jedine igre koje imam instalirane + americas army...) dogodi mi se to da me trenutno izbaci iz igre, kao da ju nisam ni igrao, komp radi i dalje ok, temp. GPU 45, CPU 48, MBO 34..ono sve ok...ali eto neznam razlog zbog kojeg me izbacuje!!A danas sam i novi WIN sredio tako da neam dume kaj se desava!!! HVALA!!! |
Ja imam sličan problem s Heroesima peticom.
I to se često desi u raznim igricama. Najčešće je stvar u grafičkoj. Uobičajeni redoslijed je - instalirat sve patcheve, instalirat drivere za grafičku, provjerit u readme fajlovima dal postoje s novim patchem problemi s tom grafičkom, pomolit se :goood: i pogledat po forumima baš za tu igricu u čemu bi mogla bit stvar. Inače, u mom slučaju, Heroesi sad rade dobro. Ruše se samo na jednom mjestu, na prikazu Heaven gradova i problem se manifestira kroz grafičku 100% (mada ne znam točno koji je). Bude corruptan čitav sejv iz nekog razloga. Često sejvanje na par slotova i stvar hoda. |
hehe..ma rijesio sam stvar odavno, jednostavno sam se pomolio i sve drivere i dx ponovno instalrao...i sad dela bez beda...(prodo grafu. hehe)kupuujem novi komp, ovaj se poceo blesirat na veliko!!!
|
Citiraj:
e super da je riješeno! To je uvijek super kad te tako nešto tlači, pa se ruši, pa krene reinstalacija ovog, pa onog, pa na kraju proradi...:lol2: |
da...supeč e!!!Ali dosta sam zivaca tak izgubio zato sto sam pokusavao na nacine koji nemaju veze sa popravljanjem stanja..(jbg.nisam znao)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:39. |