![]() |
Portal
Pred jedno dva mjeseca slucajno sam naletio na triler igre portal i cim sam ga vidio poludio totalno za igrom!! :-) Evo jucer je izasla pa tko je kupio orange box mogo je isprobat..
Igra za svaku pohvalu!! vec dugo nisam igrao tako dobru igru. Uglavnom radi se o FPS/puzzle igri. Vjerojatno na prvi pogled cete rec WTF kakv fps/puzzle ali igra je tocno to. imate portal gun s kojim kreirate dva portala izmedju kojih se "teleportirate" se salvadavate raznorazne prepre i sl.. fore ugalvnom must have!! kvaka je jedino sto je igra prekratka ali navnod ce biti mappackova pa zivibili pa vidjeli :-) |
Jel se mogu igre iz Orange boxa kupiti odvojeno ili moram sve u kompletu?
|
Odigrao sam ju jucer, poprilicno dugo nisam igrao ovako jednostavnu ali prezabavnu igru, jedino je kratka, 2 i pol sata mi trebalo da predjem, al ako bude bilo jos mapa za skinut, odlicno :)
|
mores zasebno kupit portal kosta ti 20$. mislim da ce se naknadno moci kupit i EP2.
meni je najbolji dio pred kraj mislim da 18 lvl sa onom momentnim buildup-om gdje se moras popest na onih nekih 5 visokih plathormi, jednostavno briljantno!! :-) |
Preeedobra je igra, trenutno zapeo na 13. levelu al budem nekako skužio
|
Ako netko želi igrati svih 5 igrara iz The Orange Box-a, uključujući Half Life 2 + Episode 1 + Episode 2 + Team Fortress 2 + Portal, može mi se javiti preko e-maila da mu nabavim original uz 85% popusta u odnosu na kupovinu preko Steama gdje košta 260kn. Kontakt: DestructoCRO@gmail.com
|
Igra je preluda, baš sam danas prešao.
Ovaj Aperture je kao neki konkurent Black Mesa-i koji na njihovu žalost bivaju odbijeni na svakom koraku od DoD-a, dok Black Mesa dobija sve poslove (ima ona scena u projekcijskoj dvorani sa grafovima). Skroz novo i osvježavajuće, kakvi Crysis i CoD4, ovo se traži :) Ima odličnog humora i baš se vidi da je napravljena "s dušom", pogotovo ona(j) boss koji te prati kroz čitavu igru, a tek Companion Cube i Torta :D A ona pjesmica na kraju (creditsi) je zakon. |
ma igra je nesto najbokje kaj postoji.jednostavno genijalno. a creditsi su najbolji kaj sam ikad vidio :-)))
|
Znaci igra zbilja ima samo 19 levela?
Pitam jer sam je jucer instalirao i igrao. Igra je odlicna, nacini prolaska dalje su bolesni :D, jednostavno opustajuce i dobro. Stigao sam do 18 levela, cisto tako da mi ostanu 2 za danas. :) |
Citiraj:
Ali igra je fenomenalna i prolazi se u jednom dahu. |
Citiraj:
|
moram probat ak je svi tako hvalite
|
|
Citiraj:
Jedna od boljih igara koje sam igrao u posljednjih par godina definitivno. Zanimljiva, napeta, potice na razmisljanje, a ujedno i jako opustajuca i zabavna - sve sto igra treba imati. |
ja sam doso tu na taj 19. lvl,znam da malo kasnim ali sta se moze,ono me vozi u vatru i ja skocim s toga na onaj kao most iznad vatre i kaze mi to kao cim pustim pusku doce neki na slavlje, sta tu trebam napraviti?
|
nastavi samo dalje i prati strijelice
|
da ali nema strelica samo vrata
|
Morao bi instalirat igru i podsjetit se dugo je to prošlo:D...
|
ma imas po zidovima nacrtano, pogledaj malo bolje.
znam da sam to od sale prosa ali se vise nesjecam. |
Sada pogledaj u smjeru otkuda te platforma dovela ali iznad. Koliko se sjecam neka rupa je u mrezi. Zar nisi skuzio dosada da te ona laže? Cake is a lie! :D
|
ma jesam,nisam gledo dobro,zakon igra,fenomenalna je!!!!
|
Portal je vrhunska igra, neke zagonetke su brutalne, ali ako ikada zapnete ima na youtubeu kako preći pojedine levele. Vidjet ćete da ima i bugova pun k*rac. ;)
|
Da malo dignem temu :) Hoće li uskoro 2 dio?
|
kad se vec dize tema :) , samo da napomenem da je ovaj vikend Portal na Steamu samo 9,9 $
:chears: |
Eo da bumpam temu, dali se zna dali ce uopće sa sljedecim HL2:ep 3 serialom dobit i Portal 2?(Famozni orangebox?)
i da...evo kako ekipa koja neuspije levele preć, grije vodu :chears: u šupljinama... http://www.max-save.org/thumbs/110471untitled.JPG |
Citiraj:
Samo makni :D iz linka. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:51. |