![]() |
Abit AN8 ultra upozorenje
Samo da upozorim populaciju na probleme vezane uz ovu plocu.Naime,zadnji PCI slot ne radi kako treba,sta god ubodete u njega ocekujte mucho,mucho problema i sranja.Dalje,on board zvuk (realtek ac) kad je omogucen u biosu zna se zblesirati u 3d aplikacijama pri cemu nastane 10-15 sekundi freez.Nakon kad se odbloka,promijeni se rezolucija u windowsima na onu koju ste koristili u igri.To se dogadja svako malo.E,pa Bite crni Abite.Bios je zadnji.
|
prije bi rekao da nesto nije u redu sa tvojim primjerkom ploce.
|
To sam i ja pomislio.Ali kad sva tri primjerka imaju iste simptome,covjek se zamisli :)
|
Gle neznam baš kao što vidiš ja imam kn8 ultra koja je praktički isti drek ko an8 ultra i ja sam imao SVE pci slotove popunjene na njoj i ništa od ovoga nije bilo jedini problem postoji sa štucanjem zvuka kad je u pitanju SATA prža i puštanje nežega preko integruše na zvučnike, onda se zna sasut i sistem, ali to je nf4 bug a ne vezan uz sam abit i to samo sa ne NEKIM SATA pržama (nažalost moja eto spada u te) a na zadnjem slotu sam ti uredno imao TV kartušu i modem i oboje je radilo kako treba...
Mislim probaj to malo temeljitije i ako je stvarno tako mailaj Abit da vidiš kaj imaju za reć... |
Ja imo tih problema sa winampom i warcraftomIII na ABit IC-7, samo kad je nestalo zvuka gg, do iduceg restarta kompa nije se vratio....jos sam cito na netu dosta o tome i ekipa se slaze da je rijec o nekompatibilnosti cipa za zvuk sa odredenim aplikacijama (mislim o winampovim settingsima za output, treba se promjenit sa vawe nesto na nesto drugo....ne sjecam se sad tocno).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:49. |