![]() |
Optima AdslTraffic
Ima li tko ovakav problem: Korisnik sam ove usluge (T-com pretplata, promet optimi) Programi kao što su dc++ , emule, azureus... imaju portove koje je potrebno definirati u odnosu na router. Međutim nikako da ih podesim kako treba , odnosno da štima. Kad sam imao kroz 7 i 8 mjesec flat kod T-com sve je bilo ok. Portovi su uspješno testirani što u konačnici znaći laše i brže pronalaženje i skidanje.
|
probaj uključiti enkripciju podataka u tim programima, ako su svi portovi u redu kako ti tvrdiš
meni uTorrent radi normalno sa enkripcijom |
Citiraj:
Zamolio bi te ako nije problem da instaliraš emule. Vrlo se brzo može instalirat v.048 http://www.emule.com/ . U options/connections imaš "test ports". Klikni to (nakon podešenih portova) i vidi je li sve štima. Uvjeren san da me optima nekako ***e. Hvala Inaće emule je stvarno odličan program , sve se može nač , baš sve |
nema beda, sad nemam vremena, ali popodne istestiram pa ti javim
|
Citiraj:
|
ovako, sa ukljucenim UPnP mi se uspjelo spojit i na KAD i na eD2K, sad cu probat iskljucit UPnP i manualno forwardat portove
|
prošli su testovi sa forwardanim portovima i također se uspjelo spojit...
|
Citiraj:
|
probaj ostavit defaultne portove od eMulea
|
Ljudi...evo zanima me opcija same teme. Mislio sam uzet 15Gb prometa. E sada me zanima: a) koliku cijenu plaćam t-comu (znači mene bi mjesečna naknada koštala 70kn-optima promet + ?kn-t-com brzina) b) da li još uvijek vrijedi ona fora sa početka teme - da je flat od 22-07.
[EDIT]:sorry, gledao sam krivu temu. možete brisat odo ja na temu |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:43. |