![]() |
Pravi znalac, any1?
Htio bi da mi netko napravi sve modove osim par zadnjih što se nalaze na ovom linku: http://www.thelab.gr/reviews/ic7mods_en.html
Ja kakav sam sa lemilicom, sjebao bi ploču za svaki mod barem 3 puta. Normalno da nećete proć mufte. Platit ću Vi odete u kupovinu i kupite sve što vam treba, a ja donesem komp i kad je sve gotovo platim i zdravo đaci. Ili ako znate nekog tko bi to znao |
imas garanciju :D :D ?
|
Pa normalno da imam, ploča je stara mjesec dana!!
:beer: |
onda prvo probaj sam, pa ak ne uspije, trazi pomoc :beer:
|
Ja sam 100% siguran da mi neće uspjet.
Nešto se dogovaram sa Paskeom da mi skemija nekog tipa (ovo ispada kao da sam peder). |
Ti FAKAT nisi normalan:)
|
Malo gledam ove slike, ja volim clockat, al šta je bolesno je bolesno :D
|
Citiraj:
Eh da.... lik kojeg sam pital - komentiral je da mu ne pada na pamet prčkat po tuđoj mašini :D |
Ne, on FAKAT nije normalan. Entuzijast, mislim:D
Mislim, 3 grafe, matična... Zbog tebe će HGSpot bankrotirati... što nije loša stvar:D |
Citiraj:
Pravi entuzijast :D Tako me još nisu nikad nazvali. :beer: BTW, si mi snimio UT2k4 demo? |
gle, ja sam profic u lemljenju :D
al nemam muda! :( |
Citiraj:
Za muda ću se pobrinuti ja Jel pristaješ??? |
khm, to zvuči nekako..... :D (nhf :D)
|
sorry, ali nema sanse :D
|
Joj Clockane, i entuzijazam ima granice.
I onda meni cura veli da sam zabrijao... Hm Paske ti sređuje nekog tipa... PASKE, stvarno sve sam očekivalod tebe al da si GAY svodnik.... stvarno....:D :p :smoke: :beer: |
Citiraj:
Please!!! :gajba: |
:D ovako nesto bolesno nisam dugo vidio....
mislio sam okej ima par stvarcica za za lemit - ovaj lik si je ladno mogao novu plocu sastavit... :D :D samo me zanima sto ti ovakav mod moze donjet a da ne mozes postic u biosu i vodenim hladenjem? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:02. |